| | | | | |

פשטידת בצל קלה ביותר

פשטידת בצל מטריפה! מתכון קל ובכמה פעולות יש לכם פשטידה מזינה וטעימה כמו שלא חלמתם!
בהשראת: אורית לוי
ציון 4.27 על ידי 15 דירוגים
פשטידת בצל קלה ביותר + סרטון הכנה מלא

פשטידת בצל מושלמת, עם אפשרות להוספת גבינה צהובה או בולגרית. פשוטה להכנה ועם טעם שלא מהעולם הזה!

בצל הוא אחד הירקות המזינים שקיימים, ובכל זאת הריח שלו והטעם שלו לא תמיד מתקבלים בברכה אצל אנשים רבים. בני המשפחה שלי לא אוהבים בצל עד כדי כך שהם בודקים אם הוספתי להם בצל וחשבתי שהם לא ירגישו. ואיזה קטע – את המתכון הזה של פשטידת בצל הם זוללים!

המתכון כל כך פשוט להכנה והפשטידה יוצאת טעימה כל כך שלא תאמינו שהיא עשויה מבצל! אפשר לשדרג אותו עם גבינות שונות והפשטידה תצא טעימה תמיד ותהפוך לכוכבת החדשה אצלכם בתפריט!

ספר המתכונים של אורית לוי

פשטידת בצל קלה ביותר + סרטון הכנה מלא
צילום: אורית לוי

למה באמת כדאי לכם: פשטידת בצל

    • פשוטה להכנה: 4 פעולות ויש לכם פשטידה מעלפת!
    • כל כך טעימה שגם מי שלא אוהב בצל – יאכל!
    • פשטידה בריאה ומזינה במיוחד ונהדרת לארוחות צוהריים וערב!
    • אפשר לשדרג עם גבינות שונות ולאכול עם גבינות רכות בצד!

שורה תחתונה: לבצל יש ערך תזונתי שאין לו מתחרה. תכינו את המתכון הזה ולא תצטרכו לחפש איך לשלב בצל בסתר!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

פשטידת בצל קלה ביותר + סרטון הכנה מלא

פשטידת בצל קלה ביותר

פשטידת בצל מטריפה! מתכון קל ובכמה פעולות יש לכם פשטידה מזינה וטעימה כמו שלא חלמתם!
ציון 4.27 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורית לוי

המצרכים

  • 4 בצל גדול
  • 3 ביצה
  • ½ כוס שמן קנולה
  • ½ כוס מים
  • ¾ כוס קמח תופח
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית מלח ופלפל
  • 2 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה

  • את הבצל חותכים לקוביות בגודל בינוני.
  • אחר כך מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים הכל טוב.
  • עכשיו באמצעות שמן או מרגרינה פרווה משמנים תבנית עגולה ומפזרים פירורי לחם על הבסיס של התבנית.
  • את התערובת שופכים על הבסיס.
  • מפזרים מעל לתערובת עוד פירורי לחם עד שמכסים הכל.
  • אופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות כ - 40 דקות או עד שמזהיב ומשחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פשטידת בצל

מה ההבדל בין בצל חי או שנצרף בצל מטוגן?
בטעם שמתקבל כמובן.
במתכון כתוב 2 כוס פירורי לחם, זה נכון?
2 כוסות לציפוי התבנית בתחתית ולמעלה.
את מהממת, האם ניתן להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה?
בטח.
הפשטידה אמורה לתפוח? יצאה לי ממש נמוכה (זה לא מנע מהחברים שלי לחסל אותה ב 10 דקות…)
אמורה לתפוח. שמת קמח תופח?
.

 


הבמה כולה שלכם:
פשטידת בצל קלה ביותר + סרטון הכנה מלא
צילום: אניטה דנינו

"וזו פשטידת קישואים גם נטרפה חחחח!"
אניטה דנינו

פשטידת בצל קלה ביותר + סרטון הכנה מלא
צילום: אלנה אברהמי

"מושלמת ביותר!"
אלנה אברהמי

פשטידת בצל קלה ביותר + סרטון הכנה מלא
צילום: מירב בן חיים

"לא יכולתי להתאפק והכנתי את הפשטידה… ממש טעימה..
תודה רבה על המתכון!"
מירב בן חיים

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מה הולך ליד אתם שואלים?

המנה המטריפה הזו לגמרי עומדת בפני עצמה, אבל היא גם תוספת נהדרת
לכל ארוחה עיקרית אחרת. רוצים להוסיף עוד על השלמות הזאת?

עוד מתכונים מעניינים באתר

אהבתם? עוד מלא מלא מתכוני תוספות מומלצים שיככבו על כל שולחן. עכשיו באתר!

מקור: Orit Levi

Similar Posts

4.27 from 15 votes (15 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements