פשטידת בצל קלה ביותר
פשטידת בצל מושלמת, עם אפשרות להוספת גבינה צהובה או בולגרית. פשוטה להכנה ועם טעם שלא מהעולם הזה!
בצל הוא אחד הירקות המזינים שקיימים, ובכל זאת הריח שלו והטעם שלו לא תמיד מתקבלים בברכה אצל אנשים רבים. בני המשפחה שלי לא אוהבים בצל עד כדי כך שהם בודקים אם הוספתי להם בצל וחשבתי שהם לא ירגישו. ואיזה קטע – את המתכון הזה של פשטידת בצל הם זוללים!
המתכון כל כך פשוט להכנה והפשטידה יוצאת טעימה כל כך שלא תאמינו שהיא עשויה מבצל! אפשר לשדרג אותו עם גבינות שונות והפשטידה תצא טעימה תמיד ותהפוך לכוכבת החדשה אצלכם בתפריט!
למה באמת כדאי לכם: פשטידת בצל
-
- פשוטה להכנה: 4 פעולות ויש לכם פשטידה מעלפת!
- כל כך טעימה שגם מי שלא אוהב בצל – יאכל!
- פשטידה בריאה ומזינה במיוחד ונהדרת לארוחות צוהריים וערב!
- אפשר לשדרג עם גבינות שונות ולאכול עם גבינות רכות בצד!
שורה תחתונה: לבצל יש ערך תזונתי שאין לו מתחרה. תכינו את המתכון הזה ולא תצטרכו לחפש איך לשלב בצל בסתר!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
פשטידת בצל קלה ביותר
המצרכים
- 4 בצל גדול
- 3 ביצה
- ½ כוס שמן קנולה
- ½ כוס מים
- ¾ כוס קמח תופח
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1 כפית מלח ופלפל
- 2 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
- את הבצל חותכים לקוביות בגודל בינוני.
- אחר כך מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים הכל טוב.
- עכשיו באמצעות שמן או מרגרינה פרווה משמנים תבנית עגולה ומפזרים פירורי לחם על הבסיס של התבנית.
- את התערובת שופכים על הבסיס.
- מפזרים מעל לתערובת עוד פירורי לחם עד שמכסים הכל.
- אופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות כ - 40 דקות או עד שמזהיב ומשחים.
שאלות נפוצות: פשטידת בצל
מה ההבדל בין בצל חי או שנצרף בצל מטוגן? בטעם שמתקבל כמובן. |
במתכון כתוב 2 כוס פירורי לחם, זה נכון? 2 כוסות לציפוי התבנית בתחתית ולמעלה. |
את מהממת, האם ניתן להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה? בטח. |
הפשטידה אמורה לתפוח? יצאה לי ממש נמוכה (זה לא מנע מהחברים שלי לחסל אותה ב 10 דקות…) אמורה לתפוח. שמת קמח תופח? . |
הבמה כולה שלכם:
"וזו פשטידת קישואים גם נטרפה חחחח!"
אניטה דנינו
"מושלמת ביותר!"
אלנה אברהמי
"לא יכולתי להתאפק והכנתי את הפשטידה… ממש טעימה..
תודה רבה על המתכון!"
מירב בן חיים
רק עוד דבר אחד אחרון!
מה הולך ליד אתם שואלים?
המנה המטריפה הזו לגמרי עומדת בפני עצמה, אבל היא גם תוספת נהדרת
לכל ארוחה עיקרית אחרת. רוצים להוסיף עוד על השלמות הזאת?
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Orit Levi