| | | | |

טורטיות ממולאות

טעים, בריא, ומזין. לא צריך יותר מזה לארוחת נשנוש מפנקת ומשביעה!
בהשראת: ליאת ביצ'צ'י
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
טורטיות ממולאות אבוקדו, סלט ביצים וטונה

טעים, בריא, ומזין. לא צריך יותר מזה לארוחת נשנוש מפנקת ומשביעה!

ארוחת טורטיות ממולאות מופלאת בסגנון מקסיקני-ישראלי,

עם מילויים מטריפים של סלט אבוקדו עשיר,סלט טונה , סלט ביצים או עוף עסיסי ושווה ביותר.

 

ספר המתכונים של ליאת ביצ'צ'י

טורטיות ממולאות אבוקדו, סלט ביצים וטונה
צילום: ליאת ביצ'צ'י

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

אז איך מכינים?

טורטיות ממולאות אבוקדו, סלט ביצים וטונה

טורטיות ממולאות

טעים, בריא, ומזין. לא צריך יותר מזה לארוחת נשנוש מפנקת ומשביעה!
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליאת ביצ'צ'י

המצרכים

למילוי עוף:

  • חזה עוף (כמה שאוהבים)
  • 2-3 בצלים
  • פלפל ירוק חריף (לפי הטעם)
  • טריאקי/צ'ילי מתוק (לפי הטעם)

לסלט אבוקדו:

  • 3-4 אבוקדו
  • לימון (לפי הטעם)
  • מלח (קורט)
  • פלפל (לפי הטעם)

לסלט טונה:

  • 2 קופסאות טונה (300 גרם)
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 בצל סגול
  • 5 מלפפון חמוץ
  • 2-3 כפות מיונז
  • מלח (קורט)
  • פלפל (לפי הטעם)

לסלט ביצים:

  • 6-7 ביצים
  • 1 בצל סגול/ירוק
  • 2-3 כפות מיונז
  • מלח (קורט)
  • פלפל (לפי הטעם)

אופן ההכנה

למילוי עוף:

  • נחתוך לרצועות בצל ולטגן.
  • נחתוך לרצועות חזה עוף או פרגית (מוסיפים לאחר שהבצל שקוף).
  • נתבל בטריאקי או בצ'ילי מתוק או בכל רוטב שאוהבים.
  • קצת פלפל ירוק חריף (למי שאוהב פיקנטי)

לסלט אבוקדו:

  • נמעוך את האבוקדו.
  • נוסיף לימון, מלח ופלפל.

לסלט טונה:

  • נסחט את השמן מהקופסאות טונה.
  • נחתוך את הגמבה אדומה, בצל סגול והמלפפון חמוץ לקוביות קטנות.
  • נוסיף את המיונז, מלח ופלפל ונערבב.
  • אם צריך להוסיף עוד טיפה מיונז.

לסלט ביצים:

  • נבשל את הביצים לקשות ונמעוך.
  • נחתוך את בצל סגול/ירוק מה שאוהבים לקטן.
  • נוסיף את המיונז, מלח ופלפל.
  • ממלאים את הטורטיות במילוי שאוהבים.

הערות וטיפים

מומלץ לשזף את הטורטייה לאחר המילוי במחבת ואז לחתוך לחצי כך יהיה טעים יותר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: טורטיות ממולאות

מה אפשר לעשות כדי שהאבוקדו לא ישחיר בתוך הטורטיה אם צריכים להכין כמה שעות קודם ?
לערבב עם לימון ומלח.
חותכים את הטורטיות אחרי מילוי?
כן, עושים סגירה משני הקצוות ובסוף חותכים לחצי.
טורטיות ממולאות אבוקדו, סלט ביצים וטונה
צילום: ליאת ביצ'צ'י

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements