עם טחינה סמיכה, יוגורט מרענן, בפיתה רכה או לצד סלט עשיר, קבלו סלט כרובית קליל בטעמי לימון ושום מטריפים יפנק אתכם בהכנה קלילה שמתאימה בול לקיץ החם.
בהשראת: אורית לוי
ציון 4.28 על ידי 33 דירוגים
קלילה ורעננה, מזינה ומפנקת. זה בערך כל מה שאנחנו מחפשים במנה מושלמת לקיץ, כשרוצים לאכול טוב, אבל לא רוצים לעבוד קשה מדי, ובטח לא רוצים לא להכביד על הבטן בימים חמים.
אז מה יותר מושלם מאשר סלט כרובית טעים ועסיסי? הדבר הכי קשה במתכון המעולה הזה הוא סכנת ההתמכרות לטעמים מופלאים של כרובית פריכה ורכה עטופה בתיבול שום לימוני משגע ומקושטת בעלי פטרוזיליה ירקרקים שמוסיפים להם מראה מגרה וטעם מושלם עוד יותר?
הסלט הטרי טרי הזה יהיה תוספת מושלמת לכל ארוחה, אפשר לאכול אותו קר או חם, עם טחינה סמיכה או יוגורט מרענן מעל, בתוך פיתה רכה או בליווי סלט ירקות עשיר… פינוק גדול מחכה לכם כאן בכל ביס!
1כרובית טרייה גדולה מפורקת לפרחים בינוניים או פרחי כרובית מופשרים של סנפרוסט
4שיני שום כתוש
½צרור פטרוזיליה קצוצה
2כפות חומץ או מיץ לימון
½כפית מלח
½כפית פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
אם הכרובית טרייה, לבשל את הפרחים 10 דקות במים רותחים, לסנן מהמים. אם הכרובית של סנפרוסט להפשיר.
במחבת גדולה לטגן בשמן חצי עמוק את פרחי הכרובית עד הזהבה יפה מכל הצדדים ולהניח על נייר סופג. אם מעדיפים לא לטגן אפשר בהחלט להנות מסלט מפנק גם אם מזהיבים את הפרחים רק בתנור או יותר מומלץ, ב Air Fryer!
בקערה לערבב את כל המצרכים יחד עם פרחי הכרובית המטוגנים. ניתן לאכול מייד חם או להניח לילה במקרר בכלי סגור ולהגיש קר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
תודה רבה
המתכון נראה טעים וצבעוני.
ואת מציגה את אופן ההכנה כל כך בנעימות ובהסבר פשוט וכמובן.
תודה.
היי יוספה!
תודה רבה על הפרגון לבעלת המתכון.
נשמח לראות אותך גם בקבוצת הפייסבוק שלנו 🙂