מתכון סלט כרובית ממכר וקל

קלילה ורעננה, מזינה ומפנקת. זה בערך כל מה שאנחנו מחפשים במנה מושלמת לקיץ, כשרוצים לאכול טוב, אבל לא רוצים לעבוד קשה מדי, ובטח לא רוצים לא להכביד על הבטן בימים חמים.
אז מה יותר מושלם מאשר סלט כרובית טעים ועסיסי? הדבר הכי קשה במתכון המעולה הזה הוא סכנת ההתמכרות לטעמים מופלאים של כרובית פריכה ורכה עטופה בתיבול שום לימוני משגע ומקושטת בעלי פטרוזיליה ירקרקים שמוסיפים להם מראה מגרה וטעם מושלם עוד יותר?
הסלט הטרי טרי הזה יהיה תוספת מושלמת לכל ארוחה, אפשר לאכול אותו קר או חם, עם טחינה סמיכה או יוגורט מרענן מעל, בתוך פיתה רכה או בליווי סלט ירקות עשיר… פינוק גדול מחכה לכם כאן בכל ביס!

למה באמת כדאי לכם: סלט כרובית
- שילוב מהמם של כרובית רכה ופריכה, טעמי שום לימון מענגים ועלי פטרוזיליה לעומק טעמים מושלם
- קלילה להכנה, וקלילה בבטן – מושלמת לקיץ ולימים חמים
- חם או קר, כתוספת מושלמת לכל ארוחה, עם טחינה סמיכה או יוגורט מרענן מעל, בתוך פיתה רכה או בליווי סלט ירקות עשיר
שורה תחתונה: פרחים של פינוק בכל ביס
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? סלט כרובית + סרטון הכנה שלב אחר שלב

מתכון סלט כרובית ממכר וקל
המצרכים
- 1 כרובית טרייה גדולה מפורקת לפרחים בינוניים או פרחי כרובית מופשרים של סנפרוסט
- 4 שיני שום כתוש
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות חומץ או מיץ לימון
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
- אם הכרובית טרייה, לבשל את הפרחים 10 דקות במים רותחים, לסנן מהמים. אם הכרובית של סנפרוסט להפשיר.
- במחבת גדולה לטגן בשמן חצי עמוק את פרחי הכרובית עד הזהבה יפה מכל הצדדים ולהניח על נייר סופג. אם מעדיפים לא לטגן אפשר בהחלט להנות מסלט מפנק גם אם מזהיבים את הפרחים רק בתנור או יותר מומלץ, ב Air Fryer!
- בקערה לערבב את כל המצרכים יחד עם פרחי הכרובית המטוגנים. ניתן לאכול מייד חם או להניח לילה במקרר בכלי סגור ולהגיש קר
תודה רבה
המתכון נראה טעים וצבעוני.
ואת מציגה את אופן ההכנה כל כך בנעימות ובהסבר פשוט וכמובן.
תודה.
היי יוספה!
תודה רבה על הפרגון לבעלת המתכון.
נשמח לראות אותך גם בקבוצת הפייסבוק שלנו 🙂