לביבות ירק עם חזה עוף
מפוצצות בחלבון ובריאות שנאכלות כמו חטיף. רוצו להכין ותתחילו לקצור מחמאות!

לביבות ירק עם חזה עוף – מתכון קל ומהיר ללביבות ירק טעימות,
עשירות בסיבים, ויטמינים, ולא פחות גם טעם! לביבות ירק עם חזה עוף
מפוצצות בחלבון ובריאות שנאכלות כמו חטיף. רוצו להכין ותתחילו לקצור מחמאות!


לביבות ירק עם חזה עוף
מפוצצות בחלבון ובריאות שנאכלות כמו חטיף. רוצו להכין ותתחילו לקצור מחמאות!
לדרג
המצרכים
- 2 תפוח אדמה (גדולים)
- 3 קישואים
- 1 בצל גדול
- 2 גזר
- 1 פטרוזיליה (קצוצה דק)
- 1 עלי כרפס (עם גבעול קצוץ דק)
- ½ קילו חזה עוף טחון
- 3 ביצים
- 1 כוס פירורים לחם לבנים (או קמח, או קמח מצה בפסח)
- 1 כפית מלח
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- שלב ראשון נגרד את הירקות במגרדת.
- נוסיף חזה עוף, ביצים, קמח מצה, תבלינים, ונערבב היטב.
- נכניס למקרר לחצי שעה שייספגו התבלינים.
- בשלב הבא נשים שמן חצי עמוק במחבת טיגון רחבה.
- נכין בצד קערה עם מים, נרטיב את הידיים מעט, נשטח על היד כמות מהתערובת ונטגן.
הערות וטיפים
טיפ: אם אתם שומרים משקל, אפשר גם לאפות את הלביבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לביבות ירק
את החזה עוף לחתוך לחתיכות או לגרד? אפשר לחתוך את החזה עוף לקוביות קטנות, אני טחנתי במעבד מזון. |
פטרוזיליה עם עלי כרפס את קוצצת במעבד? כן. |
אפשר בלי חזה עוף? שיהיה רק לביבה? אפשר בהחלט. |
אתי, לגרד בצד הגדול, או קטן? בגדול. |
האם צריך לבשל את תפוח האדמה? תפוח אדמה לא מבושל, פשוט מגרדים את כל הירקות. |
הבמה כולה שלכם:

"אתי ממן….אלה הקציצות שהכנתי. תודה על המתכון!"
סימי שיר

"תודה רבה על המתכון יצא טעים!"
לני לני
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף ארוחות צהריים מושלמות. אל תפספסו!