Go Back
לביבות ירק עם חזה עוף

לביבות ירק עם חזה עוף

מפוצצות בחלבון ובריאות שנאכלות כמו חטיף. רוצו להכין ותתחילו לקצור מחמאות!
ציון 4.31 על ידי 26 דירוגים
באדיבות: אתי ממן

המצרכים

  • 2 תפוח אדמה (גדולים)
  • 3 קישואים
  • 1 בצל גדול
  • 2 גזר
  • 1 פטרוזיליה (קצוצה דק)
  • 1 עלי כרפס (עם גבעול קצוץ דק)
  • ½ קילו חזה עוף טחון
  • 3 ביצים
  • 1 כוס פירורים לחם לבנים (או קמח, או קמח מצה בפסח)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • שלב ראשון נגרד את הירקות במגרדת.
  • נוסיף חזה עוף, ביצים, קמח מצה, תבלינים, ונערבב היטב.
  • נכניס למקרר לחצי שעה שייספגו התבלינים.
  • בשלב הבא נשים שמן חצי עמוק במחבת טיגון רחבה.
  • נכין בצד קערה עם מים, נרטיב את הידיים מעט, נשטח על היד כמות מהתערובת ונטגן.

הערות וטיפים

טיפ: אם אתם שומרים משקל, אפשר גם לאפות את הלביבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.