לאפות מתכון ביתי פשוט וקל
הלאפות עלינו והמילוי עליכם! לאפות מהממות ביתיות מבצק נעים ורך שאין כמו לעבוד אתו!
לאפות מהממות ביתיות מבצק נעים ורך שאין כמו לעבוד אתו.
מתכון פשוט וקל שכל אחד מומלץ שיכין ואז כבר לא צריך ללכת למאפייה.
לאפות מתכון ביתי שהכי כיף להכין שבת על הבוקר ואז נשארים עם ריח של מאפייה בבית כל היום!
ספר המתכונים של לוטם כנפו זנגו
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
לאפות מתכון ביתי פשוט וקל
הלאפות עלינו והמילוי עליכם! לאפות מהממות ביתיות מבצק נעים ורך שאין כמו לעבוד אתו!
לדרג
המצרכים
לבצק:
- ½ 4 כוסות קמח (מנופה)
- 1 כף סוכר
- ½ 1 כפות שמרים יבשים
- 4 כפות שמן זית
- 2 כפיות מלח
- 2 כוסות מים חמים (אם צריך אפשר להוסיף מעט מים)
למילוי:
- 1 בצל גדול
- פטריות טריות חתוכות (לפי הטעם)
- 1 חזה עוף
- מלח (לפי הטעם)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
- תבלין גריל עוף (לפי הטעם)
אופן ההכנה
לבצק:
- נעבד לבצק ונתפיח חצי שעה.
- נפתח כל כדור בעזרת מערוך ומעט קמח או שמן זית ונניח על מחבת טפלון/סאד חשמלי ללא שמן בכלל.
למילוי:
- נטגן 1 בצל גדול לרצועות ועד להשחמה.
- נוסיף סלסלת פטריות טריות חתוכות וחזה עוף חתוך לרצועות.
- נטגן ונוסיף מלח פלפל שחור ותבלין גריל עוף.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לאפות מתכון ביתי
האם אפשר לאפות במולטי שף? כן גם יהיה מושלם. |
לשמן את השיש לפני או אין צורך? אין צורך בשימון ..להיפך מעט קמח. |
חילקת את הבצק ישר לכדורים או אחרי שתפח? לאחר הכנת את הבצק את צריכה להתפיח לחלק לכדורים ולהתפיח שוב למספר דקות. |
אפשר על מחבת רגילה טפלון גדולה. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: ירדנה ג'נאח