פשטידות קישואים וכרובית אישיות
מתכון קלי קלות לפשטידות אישיות מומלץ לאירוח, לארוחת ערב זריזה וקלה!

מתכון מיני פשטידות כרובית וקישואים –
מומלץ לאירוח, לארוחת ערב זריזה וקלה,
מתכון קלי קלות לפשטידות אישיות ולשומרי הדיאטה!


פשטידות קישואים וכרובית אישיות
מתכון קלי קלות לפשטידות אישיות מומלץ לאירוח, לארוחת ערב זריזה וקלה!
לדרג
ציוד
תבניות חד פעמי קטנות
המצרכים
- פרחי כרובית (מכרובית בינונית)
- 1 קישוא
- 2 גבעולים בצל ירוק
- פטרוזיליה/שמיר (לפי הטעם)
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח
- 1 כף פירורי לחם
- 1 כפית אבקת אפיה
- מלח פלפל (לפי הטעם)
- אבקת מרק עוף פרווה (לפי הטעם)
- גבינה בולגרית (5%)
אופן ההכנה
- מבשלים את הכרובית במים רותחים למספר דקות מסננים וקוצצים.
- מגרדים קישוא קוצצים את הבצל ירוק, והשמיר או הפטרוזיליה.
- מוסיפים את הירקות לתבנית ומגרדים מעליהם גבינה בולגרית או כל גבינה שאוהבים.
- מערבבים היטב.
- משמנים עם ספריי שמן.
- מערבבים את שאר החומרים לבלילה ויוצקים אותה לתבנית.
- משפריצים מעל ספריי שמן.
- אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות או עד שמזהיב יפה מלמעלה.
- מגישים עם סלט קצוץ או ירקות פרוסים.
הערות וטיפים
ניתן להשתמש בכל גבינה 5% לאפיית הפשטידות או לוותר על הגבינה לפשטידות פרווה.
ניתן להכין גם כפשטידה גדולה.
ניתן להכין גם כפשטידה גדולה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: כרמית דהאן
המתכון של הקציצות. ככה לא נותנים מתכון. רשימה וזהו.אני בטוחה שיש דרך מסויימת להכין את התערובת.
שנית, איפה פה ריבת הבצל, מה פה ריבה. טיגון בצל וסילן ? זו הריבה ?
בכל אופן, תודה .
היי קלייר, המתכון למעלה הוא מתכון לפשטידות כרובית. נשמח לעזור אם תכווני אותה על איזה מתכון קציצות דיברת ונוכל לעזור ולהבהיר נקודות ספיציפיות שלא הבנת.
תמיד שמחים לעזור
צוות מתוקים
מתכון הכרובית מציין רשימת חומרים כמו קמח פירורי לחם וכו' –
אבל, בהוראות ההכנה החומרים הללו לא מוזכרים.
מדוע?
היי שפרה!
מתנצלים על אי הנוחות ומודים לך על התגובה.
ערכנו את המתכון וכעת אנחנו מאמינים שהוא ברור יותר.
בהצלחה 🙂
הם ניתאן להשתמש בכרובית קפואה?
היי אורנה,
כמובן! בהצלחה 🙂