קציצות בשר ברוטב עם במיה
מנה צבעונית ומרשימה המשלבת את הקציצות שכולנו אוהבים ברוטב עגבניות משגע!
קציצות בשר ברוטב עם במיה -מנה צבעונית ומרשימה!
תבשיל ממכר של קציצות בשר ברוטב עגבניות שהקטנטנים והמבוגרים מחסלים!
רק נותר להכין אורז או קוסקוס בצד ומובטח לכם חוויה מפנקת!
קציצות בשר ברוטב עם במיה
מנה צבעונית ומרשימה המשלבת את הקציצות שכולנו אוהבים ברוטב עגבניות משגע!
לדרג
המצרכים
לקציצות:
- ½ קילו בשר טחון
- ½ חבילה כוסברה
- 1 בצל (מגורד)
- 1 ביצה
- 2 כפות פירורי לחם
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- ½ כפית תבלין
לרוטב:
- 1 בצל (קטן)
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית תבלין לקציצות
- 1 רסק קטן (400 גרם)
- ½ קופסה עגבניות שלמות מקולפות במיץ עגבניות
- 2 כוסות מים (רותחים)
- ½ חבילה במיה
- 1 כפית מרק עוף
- פפריקה מתוקה (לפי הטעם)
אופן ההכנה
קציצות:
- נכין את הקציצות על ידי ערבוב טוב של כל החומרים.
- נאחסן בינתיים במקרר.
רוטב:
- נטגן את הבצל ונוסיף את שאר החומרים לרוטב חוץ מהמרק עוף.
- נערבב היטב ונביא לרתיחה.
- ננמיך ונוסיף את המרק עוף.
- נטגן את הקציצות טיגון קל ומוסיפים לרוטב.
- נבשל חצי שעה עד 40 דקות.
- נוסיף כוסברה קצוצה לקישוט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: יפה דודיאן