|

עוגת לוטוס בחושה קלה (פרווה)

כשזה נוגע לעוגה בחושה, אין ספק כי עוגת לוטוס בחושה פרווה היא בול מה שאתם רוצים עכשיו. קלילה, מהירה, שופעת טעמי קרמל עשירים ורכות אוורירית, מושלמת לצד קפה ליום מתוק במיוחד
בהשראת: חגית נוחמה
ציון 4.52 על ידי 33 דירוגים
עוגת לוטוס בחושה

איך אנחנו אוהבים עוגות בחושות! הן הכי קלות להכנה, לא מצריכות התעסקויות מיותרות, ועושה את החיים קלים וטעימים. רק כמה דקות מזמנכם שיספקו לכם שעות של הנאה טעימה בפה.

ואם כבר עוגה קלה ומהירה, אז למה לא ללכת על הטעימה מכולן ולהכין עוגת לוטוס בחושה פרווה – שתענג אתכם בטעמים קרמליים עשירים ועמוקים, מתיקות מדויקת, ורכות אוורירית מפנקת?

לא מורכבת, לא מסובכת, בחושה בכל טוב של ממרח לוטוס נימוח ופירורי עוגיות לוטוס, ותפתח לכם יום מתוק עם קפה הבוקר או קינוח נהדר בסיום כל ארוחה

 
עוגת לוטוס בחושה קלה (פרווה).
צילום: חגית נוחמה
 

למה באמת כדאי לכם: עוגת לוטוס בחושה

  • עושר טעמים קרמליים עמוקים במרקם אוורירי ורף בטירוף
  • בגרסת פרווה העוגה הזו תשמח לשמח אתכם לאורך כל היום…
  • מושלמת לפתיחת יום מפנק ומתוק לצד קפה חם או כקינוח נהדר בסיום כל ארוחה
שורה תחתונה: עוגת בחושה קלה ופרווה בטעם לוטוס – החיים קלים וטעימים במיוחד איתה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? עוגת לוטוס בחושה

 

עוגת לוטוס בחושה

עוגת לוטוס בחושה קלה (פרווה)

כשזה נוגע לעוגה בחושה, אין ספק כי עוגת לוטוס בחושה פרווה היא בול מה שאתם רוצים עכשיו. קלילה, מהירה, שופעת טעמי קרמל עשירים ורכות אוורירית, מושלמת לצד קפה ליום מתוק במיוחד
ציון 4.52 על ידי 33 דירוגים
לדרג
באדיבות: חגית נוחמה

המצרכים

  • 3 ביצים L
  • 1 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפות ממרח לוטוס
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 מיכל שמנת צמחית (250 מ"ל)
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 3 כפות לוטוס מומס לציפוי
  • עוגיות לוטוס טחונות לפיזור מעל העוגה

אופן ההכנה

  • להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח, להוסיף סוכר ותמצית וניל. להנמיך מהירות ולהוסיף את השמן והשמנת וממרח הלוטוס. לבסוף מוסיפים את הקמח תופח בערבוב ידני בהדרגה.
  • לאפות 170 מעלות כ 40 דקות. כשהעוגה מעט מתקררת, לצפות בלוטוס מומס ולפזר פירורי עוגיות לוטוס

הערות וטיפים

הכמויות מתאימות ל-2 תבניות אינגלישקייק
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת לוטוס בחושה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת לוטוס קלה בחושה (פרווה)

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

29 Comments

  1. 5 stars
    עוגה פשוט מושלמת, מכינה אותה כבר בפעם החמישית! אפשר לשים קמח כוסמין מלא במקום קמח תופח? ועוד שאלה, אין בעיה להכין במטרפה, נכון?

    1. היי בת אל,
      אפשר לשים קמח כוסמין מלא, רק קחי בחשבון שהיא תצא כבדה לעומת העוגה שאת רגילה להכין עם הקמח התופח. זה לא דבר רע, פשוט אחר.
      אין בעיה להכין במטרפה, את יכולה להשתמש בה בכל מתכון של עוגה בחושה.
      מקווים שהצלחנו לעזור ובהצלחה 🙂

  2. האם ניתן להקפיא? באם כן האם לפזר את העוגיות לפני או אחרי ההקפאה?
    תודה שרון

  3. הייי הכנתי תעוגה ויצא מממש טעים ומוצלח תודה רבה !! רציתי לשאול עד כמה ימים אפשר לאחסן במקרר כאילו לכמה זמן היא נשארת טריה וטעימה פשוט הכננתי לחמותי ובסוף לא הבאתי לה ולי אסור מתוק רק לבעלי והכנתי כמות כפולה אז נשאר לי …

    1. היי ברכה,
      שמחים מאוד שנהניתם מהעוגה 🙂
      אפשר לאחסן עוגה בחושה פרווה במקרר למשך קרוב לשבוע.
      בהצלחה ושבת שלום!

  4. היי, נראה ממש מגרה ולפי התגובות פה נראה לי שיתחסל מהר? באיזה גודל התבניות? זה תבנית בינונית או גדולה? ועוד שאלה, איפה כדאי לשמור?

    1. היי בת אל,
      זו עוגה מעולה אין ספק 🙂
      את יכולה להכין ב-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת בינונית.
      אפשר לשמור במקרר או בחוץ, אם לא חם מדי.
      בהצלחה!

  5. שלום, אני רוצה להכין את המתכון.
    רציתי לדעת לגבי ממרח הלוטוס:
    1. אני חוששת שבגלל שממרח הלוטוס ששמים בעיסה הוא במרקם קצת קשה, אז אולי הוא לא יתערבב טוב עם העיסה. האם צריך להמיס אותו לפני כן?
    2. איך ממיסים את ממרח הלוטוס? (גם של השכבה העליונה) האם במקרוגל? אם כן- כמה שניות?

    1. היי גיתית,
      בעיקרון לא צריכה להיות בעיה לטרוף אותו ביחד עם הבלילה, אבל בהחלט שאפשר גם לחמם. מספיק 10 שניות, רק כדי לרכך קצת.
      בהצלחה 🙂

      1. 5 stars
        היי
        הכנתי תעוגה לכבוד שבת שנסעתי לחמותי ב2 תבניות כבר בערב שבת חיסלו תבנית 1 וכולם בקשו תמתכון.

      1. האם חלה כאן טעות? בכל מקום אחר זכור לי שכתוב על כל כוס קמח כפית אבקת אפייה שזה כחמש גרם ולא שקית שלמה (10) גרם…?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?