כשזה נוגע לעוגה בחושה, אין ספק כי עוגת לוטוס בחושה פרווה היא בול מה שאתם רוצים עכשיו. קלילה, מהירה, שופעת טעמי קרמל עשירים ורכות אוורירית, מושלמת לצד קפה ליום מתוק במיוחד
ציון 4.52 על ידי 33 דירוגים
באדיבות: חגית נוחמה
המצרכים
3ביצים L
1כוס סוכר
קורט מלח
2כפיות תמצית וניל
2כפות ממרח לוטוס
1/2כוס שמן
1מיכלשמנת צמחית(250 מ"ל)
2כוסות קמח תופח
3כפות לוטוס מומס לציפוי
עוגיות לוטוס טחונות לפיזור מעל העוגה
אופן ההכנה
להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח, להוסיף סוכר ותמצית וניל. להנמיך מהירות ולהוסיף את השמן והשמנת וממרח הלוטוס. לבסוף מוסיפים את הקמח תופח בערבוב ידני בהדרגה.
לאפות 170 מעלות כ 40 דקות. כשהעוגה מעט מתקררת, לצפות בלוטוס מומס ולפזר פירורי עוגיות לוטוס
הערות וטיפים
הכמויות מתאימות ל-2 תבניות אינגלישקייק
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.