סלט ריבר - סלט ירוק מנצח וממכר עם בטטה

סלט ריבר חלומי – סלט ירוק עשיר וטעים, עם צ'יפס בטטה שמכינים בקלי קלות!
בימי הקיץ החמים אין ארוחה קלה יותר, מרעננת יותר ומפנקת יותר מסלט ירוק עשיר. לפחות פעמיים בשבוע אני מכינה את הסלט הזה ומתענגת על כל ביס, מסתובבת מרוצה מעצמי שהוא יוצא כל כך טעים בכל פעם שאני מכינה.
המתכון ממש קל להכנה ובלי התעסקויות מיותרות יש לכם ארוחה בריאה, מזינה, מרעננת, משביעה והכי חשוב – טעימה! מה שמשדרג את הסלט בכמה רמות הוא צ'יפס בטטה קראנצ'י ורוטב משגע. אין טעים ומרענן יותר מסלט ירוק משודרג!

למה באמת כדאי לכם: סלט ירוק
-
- סלט בריא ומזין שמתאים לשומרי משקל ולכל מי שמתחשק!
- מתכון פשוט להכנה ואפשר להכין אותו בכל רגע נתון!
- הסלט המרענן והמושלם לימי הקיץ החמים!
- כל כך טעים שהוא מתחסל מהר יותר מזמן ההכנה שלו!
שורה תחתונה: סלט ירוק משודרג, מושלם להגשה בכל שעות היום. מרענן, מזין וטעים כל כך שלא צריך שום דבר ליד!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

סלט ריבר - סלט ירוק מנצח וממכר עם בטטה
המצרכים
לסלט:
- 2 בטטות
- קוביות קרח
- חסה / עלי בייבי ורוקט
- בוטנים (לפי הטעם)
לרוטב:
- 1 כף חרדל (דיז'ון)
- 2 כפות דבש
- ¼ כוס חומץ
- 2 כפות רוטב סויה
- ¼ כוס שמן
- 1 שן שום (קצוצה)
- עלי כוסברה (צרור )
אופן ההכנה
- נקלף שתי בטטות עם קולפן ונחתוך ל"שערות".
- את השערות בטטה נשים במים עם קוביות קרח למקרר כמה שעות (אפשר להשאיר לילה).
- אחרי זאת נסנן היטב ונטגן עד להזהבה.
- נכין את הרוטב על ידי טחינת המרכיבים יחד.
- לסלט עצמו נשתמש בחסה בלבד, אפשר גם להוסיף עלי בייבי ורוקט.
- אחרי זאת נוסיף לסלט את הרוטב ונוסיף גם בוטנים והבטטה המטוגנת.
שאלות נפוצות: סלט ריבר
את הבטטה מטגנים בשמן רגיל או עמוק? אני לא מטגנת בעמוק מאוד. |
אפשר חרדל רגיל? כן אפשר גם רגיל. |
הבוטנים קלויים? כן קלויים. |
למה צריך לשים את הבטטות במים עם קרח? מים עם קרח שומרים על פריכות הבטטה ועל צבע כתום ורענן. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
מה הולך ליד אתם שואלים?
המנה המטריפה הזו לגמרי עומדת בפני עצמה, אבל היא גם תוספת נהדרת
לכל ארוחה עיקרית אחרת. רוצים להוסיף עוד על השלמות הזאת?
עוד מתכונים מעניינים באתר
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
מקור: ענת בן ארי