| | |

עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן

למרות שהיא מפוצצת בפירורים מופלאים, עוגת שמנת פירורים הזאת לא תשאיר אחריה פירור! היא מרהיבה וגבוהה, מרשימה וקרמית בטירוף ועטופה פירורים פריכים שיעשו לכם חג טעים במיוחד!
בהשראת: עינב חקון
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן

למרות שהיא מפוצצת במלאאא פירורים נהדרים למעלה ולמטה, קחו בחשבון שהסיכוי שיישאר מהעוגה הזאת אפילו פירור אחד – נמוך במיוחד!

ככה זה כשתסיימו להכין עוגת שמנת פירורים – המצטיינת בטעמים מושלמים, פריכות מופלאה מעל ומתחת ושכבת שמנת מענגת ונדיבה שיושבת לה באמצע ורק מחכה לעשות לכם טוב על הלב וטעים טעים בפה. וכל השלמות הזו, רק נזכיר, נטולת גלוטן וללא כל אפייה מורכבת…

קרמית וחלומית, גבוהה ומהממת ביופייה, זו העוגה המנצחת שלכם לחג שבועות, לאירוח בו אתם חייבים להרשים, ולכל פעם שתרצו להתפנק בביס שמנתי מענג בהכנה מהירה וקלילה

 
ספר המתכונים של עינב חקון 
 
עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן
צילום: עינב חקון
 

למה באמת כדאי לכם: עוגת שמנת פירורים

  • תחתית וציפוי ביסקוויטי קראנצ'י ומענג, כשביניהם שכבת שמנת נדיבה טעימה בטירוף

  • הכנה קלה ומהירה היוצרת עוגה יפהפייה ומרשימה בצורה יוצאת דופן

שורה תחתונה: למרות שהיא מפוצצת במלאאא פירורים נהדרים, הסיכוי שיישאר ממנה פירור – נמוך במיוחד!

 

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? עוגת שמנת פירורים

עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן

עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן

למרות שהיא מפוצצת בפירורים מופלאים, עוגת שמנת פירורים הזאת לא תשאיר אחריה פירור! היא מרהיבה וגבוהה, מרשימה וקרמית בטירוף ועטופה פירורים פריכים שיעשו לכם חג טעים במיוחד!
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: עינב חקון

המצרכים

לפירורים:

  • 2 חבילות ביסקוויטים ללא גלוטן של אוסם
  • 150 גרם חמאה מומסת

לתערובת הגבינות:

  • ½1 גביעי שמנת להקצפה
  • 1 גביע שמנת של פעם
  • ½1 גביע גבינה לבנה 9%
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג ניל
  • 2 שקיות סוכר וניל (ניתן להוסיף חצי כוס סוכר רגיל במקום למי שלא אוהב מתוק מדי)
  • 2 גביעי סקי וניל (קטנים)
  • 1 כוס חלב

אופן ההכנה

  • לטחון במערבל מזון יחד את כל הביסקוויטים והחמאה עד קבלת פירורים דקים מאוד. 2/3 מהכמות לשטח ולהדק לתחתית התבנית, 1/3 לשמור לטובת פיזור מעל העוגה

לתערובת הגבינות:

  • מקציפים במיקסר את הקצפות, החלב, הסוכר והפודינג עד קבלת קצפת יציבה. מרפדים תחתית של תבנית עגולה 24 בנייר אפייה, שמים שקף במסגרת על מנת ליצור הפרדה בין המסגרת לעוגה, כי כך יותר קל להפריד כשהעוגה מוכנה.
  • מוסיפים את שאר הגבינות לקצפת ומערבבים בקיפול. שופכים את תערובת הגבינות מעל תחתית הפירורים, מפזרים מעל את הפירורים הנותרים. עוטפים את התבנית ומכניסים לקירור של לילה במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:

כול הכבוד שהפירורים ללא גלוטן!

Betty Goobi

עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן
צילום: בטי ג'ובי

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?