Go Back
קיש גבינות ללא גלוטן

קיש גבינות ללא גלוטן קל ופשוט

מארחים לשבועות? עם קיש גבינות ללא גלוטן תתכוננו לקצור מלאאא מחמאות, בזכות שילוב מושלם ויפהפה של בצק פריך נפלא, גבינות רכות ואווריריות ועגבנית עסיסיות ומלאות צבע כובש
ציון 4.20 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: דקלה אלהרר

המצרכים

לבצק:

  • ½1 כוס קמח רגיל או קמח תמי רב תכליתי נטול גלוטן
  • 2 חלמונים
  • 70-100 גרם חמאה מומסת
  • ¼ כוס חלב

למילוי:

  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 גביע גבינת סקי 5% (250 גרם)
  • 1 ביצה
  • 2 חלבונים שהשארנו בצד קודם
  • 7 עגבניות שרי חתוכות לחצי (או עגבנייה חתוכה לפרוסות)

אופן ההכנה

  • מערבבים את חומרי הבצק עד שמתקבל בצק אחיד. לוקחים את הבצק ובאמצעות האצבעות מורחים את הבצק לכל אורך תבנית הקיש.
  • מפזרים שכבה ראשונה של גבינה צהובה מגורדת (בערך 50-60 גרם)
  • לוקחים קערה קטנה שמים בתוכה את החלבונים שנשארו, ביצה אחת וגבינת סקי. מערבבים טוב טוב ושמים כשכבה שניה, מעליה שמים את כל הגבינה שנותרה, ומפזרים את פרוסות העגבניות / שרי איך שאוהבים.
  • אופים על 180 מעלות טורבו, 35 דקות או לחלופין 180 עליון תחתון 50-60 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.