Go Back
מתכון רביולי בטטה משגע ללא גלוטן

רביולי בטטה משגע ללא גלוטן

רוצים להרגיש קצת איטליה בבית? מעולה! הנה מתכון מושלם של רביולי בטטה משגע ללא גלוטן, קל להכנה, עשוי מבצק בטטה יפהפה, ויתמזג בכל רוטב שאוהבים. ארוחה חלבית מפנקת במיוחד!
ציון 3.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: הדר ליאת

המצרכים

  • 1 בטטה בינונית מבושלת
  • 1 כוס קמח שיבולת שועל (אפשר לטחון שיבולת שועל וליצור קמח ביתי)

למילוי:

  • ריקוטה מעורבבת עם קצת מלח ואורגנו

לרוטב:

  • כוס חלב שקדים/ שמנת / חלב סויה
  • פטריות ובצל מטוגן או רוטב פסטו עם מעט שמן זית ופטריות

אופן ההכנה

  • מועכים בקערה את הבטטה עד שאין גושים ומקררים היטב, מוסיפים את הקמח ולשים עד שמתקבל בצק (במידת הצורך מוסיפים עוד קצת קמח)
  • מרדדים את הבצק על נייר אפיה ומעליו שמים עוד נייר אפיה ועליו מרדדים עם המערוך. חורצים עיגולים, שמים את הבלילה של הריקוטה ושמים עוד עיגול בצק מעל. כך נוצר למעשה הרביולי. סוגרים את הדפנות בעזרת מזלג.
  • מכניסים לתנור 180 מעלות ל-15 דקות, מוציאים, מחממים את הרוטב שבחרתם ומכניסים את הרביולי לכמה דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.