| | | | |

פשטידת ירקות קפואים קלה ב-5 דקות

פשטידת ירקות קפואים קלה היא כל מה שאתם צריכים לארוחה חלבית מפנקת או אירוח שבועות טעים ומרשים. יפה, עשירה, מהבילה וריחנית בטירוף, והכי חשוב - 5 דקות והיא שלכם בצלחת!
בהשראת: סילביה פינוקים מהמטבח שלי
ציון 4.36 על ידי 14 דירוגים
פשטידת ירקות קפואים קלה

תודו, נכון שלא תמיד בא לכם לטרוח על מנה מסוימת, אבל תמיד תמיד רוצים שהיא תצא יפה, טעימה ומרשימה, מתאימה לאירוח והכי חשוב מהירה וקלילה להכנה?

אז, הנה פתרנו לכם את העניין עם מתכון מנצח באמת של פשטידת ירקות קפואים קלה להכנה ומהירה ביותר, שדורשת מכם, כן כן, לא יותר מ-5 דקות הכנה.

איך קורה כל הפלא הזה? בזכות שילוב מנצח ומפנק של תערובת שמנת עמוקה ועשירה וירקות שאוהבים שתמיד נשארים במקרר (או שקית של קפואים לזירוז התהליך), היוצרים יחד מאפה שחום וריחני, מלא צבעוני וטעמים רכים, שמושלם לכל אירוח חלבי טעים ולחג שבועות מרשים

ספר המתכונים של סילביה פינוקים מהמטבח שלי

פשטידת ירקות קפואים קלה
צילום: סילביה פינוקים מהמטבח שלי


למה באמת כדאי לכם: פשטידת ירקות

 

  • פשטידת ירקות לשבועות , קלילה להכנה, טעימה ביותר, ולא פחות חשוב – יפת מראה
  • מעולה לארוחה בפני עצמה או כתוספת נהדרת לארוחה חלבית, לשבועות, או לאירוח מרשים וטעים

שורה תחתונה: עושר טעמים, עושר צבעים, עושר ניחוחות. אושר!!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? פשטידת ירקות

 

פשטידת ירקות קפואים קלה

פשטידת ירקות קפואים קלה ב-5 דקות

פשטידת ירקות קפואים קלה היא כל מה שאתם צריכים לארוחה חלבית מפנקת או אירוח שבועות טעים ומרשים. יפה, עשירה, מהבילה וריחנית בטירוף, והכי חשוב - 5 דקות והיא שלכם בצלחת!
ציון 4.36 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

המצרכים

  • 1 שקית לקט נורמנדי (ניתן להחליף בכל ירק אחר מבושל, כמו תפוח אדמה, בטטה, כרובית ולחתוך אותם לחתיכות גדולות)
  • 3 מיכלי שמנת לבישול (סה"כ 750 מ"ל)
  • 3 ביצים
  • 1 כף קמח תופח
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל לבן
  • ½ כפית כורכום
  • 1 אבקת פטריות
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • 200 גרם גבינה מלוחה מגורדת (או כל סוג גבינה שאוהבים)
  • פרוסות גבינת מה -עז

אופן ההכנה

  • לבשל במים כ-10 דקות את לקט הירקות או את הירקות שבחרתם עד לריכוך. לסנן מנוזלים ולהניח בצד לקירור.
  • להכניס לקערה גדולה שמנת לבישול ו-3 ביצים, לערבב עם מטרפה לאיחוד. להוסיף כף קמח תופח ולערבב עם מטרפה, אח"כ להוסיף מלח, פלפל, כורכום, אבקת פטריות ואבקת מרק בצל, לערבב הכל יחד ולטעום.
  • להוסיף גבינה מלוחה מגורדת או כל סוג גבינה שאוהבים, לעבד לאיחוד ולהעביר לתערובת את לקט הנורמנדי
  • או הירקות המבושלים. לערבב היטב, להעביר לתבנית עגולה משומנת, לא מתפרקת, בקוטר 26.
  • לסדר למעלה פרוסות גבינת מה-עז ולהתחיל לאפות באופן הבא: לחמם תנור על 180 מעלות טורבו, ולאפות כ-50 -40 דקות סך הכל. 10 דקות ראשונות בחלק התחתון של התנור ולאחר מכן להעביר את תבנית התנור למסילה אחת מתחת לאמצע, כך הפשטידה נאפת בצורה מושלמת גם בחלק העליון וגם בתחתון . לאפות עד שהפשטידה משחימה מלמעלה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פשטידת ירקות קפואים קלה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

מוזמנים לעקוב  גם בדף | ובאינסטגרם: @silviy_ab

Similar Posts

4 Comments

    1. היי שירה!
      ממש מתנצלים על החוויה הלא נעימה שהייתה לך באתר.
      אנחנו עובדים כדי לשפר את עניין הפרסומות.
      תודה רבה שהערת על כך ומקווים שתהיה לך חוויה חיובית יותר בהמשך.
      אם בא לך, את מוזמנת להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו כדי ליהנות ממתכונים חדשים שמתפרסמים כל יום
      https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

    1. היי שרית!
      אפשר לשים חלב קוקוס רגיל (לא דל שומן) או שמנת צמחית.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?