פשטידת ירקות קפואים קלה היא כל מה שאתם צריכים לארוחה חלבית מפנקת או אירוח שבועות טעים ומרשים. יפה, עשירה, מהבילה וריחנית בטירוף, והכי חשוב - 5 דקות והיא שלכם בצלחת!
בהשראת: סילביה פינוקים מהמטבח שלי
ציון 4.36 על ידי 14 דירוגים
תודו, נכון שלא תמיד בא לכם לטרוח על מנה מסוימת, אבל תמיד תמיד רוצים שהיא תצא יפה, טעימה ומרשימה, מתאימה לאירוח והכי חשוב מהירה וקלילה להכנה?
אז, הנה פתרנו לכם את העניין עם מתכון מנצח באמת של פשטידת ירקות קפואים קלה להכנה ומהירה ביותר, שדורשת מכם, כן כן, לא יותר מ-5 דקות הכנה.
איך קורה כל הפלא הזה? בזכות שילוב מנצח ומפנק של תערובת שמנת עמוקה ועשירה וירקות שאוהבים שתמיד נשארים במקרר (או שקית של קפואים לזירוז התהליך), היוצרים יחד מאפה שחום וריחני, מלא צבעוני וטעמים רכים, שמושלם לכל אירוח חלבי טעים ולחג שבועות מרשים
פשטידת ירקות קפואים קלה היא כל מה שאתם צריכים לארוחה חלבית מפנקת או אירוח שבועות טעים ומרשים. יפה, עשירה, מהבילה וריחנית בטירוף, והכי חשוב - 5 דקות והיא שלכם בצלחת!
1שקית לקט נורמנדי (ניתן להחליף בכל ירק אחר מבושל, כמו תפוח אדמה, בטטה, כרובית ולחתוך אותם לחתיכות גדולות)
3מיכלי שמנת לבישול(סה"כ 750 מ"ל)
3ביצים
1כף קמח תופח
1כפית מלח
½כפית פלפל לבן
½כפית כורכום
1אבקת פטריות
1כפית אבקת מרק בצל
200גרםגבינה מלוחה מגורדת (או כל סוג גבינה שאוהבים)
פרוסות גבינת מה -עז
אופן ההכנה
לבשל במים כ-10 דקות את לקט הירקות או את הירקות שבחרתם עד לריכוך. לסנן מנוזלים ולהניח בצד לקירור.
להכניס לקערה גדולה שמנת לבישול ו-3 ביצים, לערבב עם מטרפה לאיחוד. להוסיף כף קמח תופח ולערבב עם מטרפה, אח"כ להוסיף מלח, פלפל, כורכום, אבקת פטריות ואבקת מרק בצל, לערבב הכל יחד ולטעום.
להוסיף גבינה מלוחה מגורדת או כל סוג גבינה שאוהבים, לעבד לאיחוד ולהעביר לתערובת את לקט הנורמנדי
או הירקות המבושלים. לערבב היטב, להעביר לתבנית עגולה משומנת, לא מתפרקת, בקוטר 26.
לסדר למעלה פרוסות גבינת מה-עז ולהתחיל לאפות באופן הבא: לחמם תנור על 180 מעלות טורבו, ולאפות כ-50 -40 דקות סך הכל. 10 דקות ראשונות בחלק התחתון של התנור ולאחר מכן להעביר את תבנית התנור למסילה אחת מתחת לאמצע, כך הפשטידה נאפת בצורה מושלמת גם בחלק העליון וגם בתחתון . לאפות עד שהפשטידה משחימה מלמעלה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספותמושלמים. אל תפספסו!
היי שירה!
ממש מתנצלים על החוויה הלא נעימה שהייתה לך באתר.
אנחנו עובדים כדי לשפר את עניין הפרסומות.
תודה רבה שהערת על כך ומקווים שתהיה לך חוויה חיובית יותר בהמשך.
אם בא לך, את מוזמנת להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו כדי ליהנות ממתכונים חדשים שמתפרסמים כל יום https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
למה קופצות פרסומות שלא ניתן להסיר? זה ממש ממש מייאש.
היי שירה!
ממש מתנצלים על החוויה הלא נעימה שהייתה לך באתר.
אנחנו עובדים כדי לשפר את עניין הפרסומות.
תודה רבה שהערת על כך ומקווים שתהיה לך חוויה חיובית יותר בהמשך.
אם בא לך, את מוזמנת להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו כדי ליהנות ממתכונים חדשים שמתפרסמים כל יום
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
מה אפשר לשים במקום שמנת לבישול?
היי שרית!
אפשר לשים חלב קוקוס רגיל (לא דל שומן) או שמנת צמחית.
בהצלחה 🙂