| | | | |

חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד

חזה עוף עם פתיתים זה כל מה שצריך לארוחת צהריים משביעה, טעימה ומהירה לילדים רעבים - סיר אחד עמוס בנתחי עוף עסיסי, פתיתים זהובים ותיבול מושלם ומעורר תיאבון!
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.24 על ידי 17 דירוגים
חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד

הילדים חוזרים מורעבים מבית הספר? אתם מתים להכניס לפה משהו טעים ומשביע אחרי יום עבודה מתיש? קבלו את המנה האולטימטיבית לארוחת צהריים מושלמת וקלילה  – חזה עוף עם פתיתים, יש טעים, קל ומשביע מזה?

הכל מתבשל מהר בסיר אחד, בלי טרחה, ללא כלים מיותרים, אבל עם שילוב מנצח של חזה עוף עסיסי עם גרגירי פתיתים זהובים, תיבול משובח, צבעוניות מעוררת תיאבון ונגיעות פלפל אדומות, שמקפיצות את המנה בטאצ' ססגוני שלא ישאירו גרגר בצלחת!

אז… קבלו מתכון מנצח של מנת עוף עם פתיתים מושלם + סרטון הכנה מושקע והתפנקו בארוחה הכי  פשוטה, הכי בסיסית, הכי ביתית לצהריים טעימים ומשביעים במיוחד!

ספר המתכונים של נועם זיגדון

חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד.
צילום: נועם זיגדון

 


למה באמת כדאי לכם: עוף עם פתיתים

 

  • הפתרון הכי משביע וטעים ומהיר לילדים רעבים וחסרי סבלנות…
  • הכנה קלילה, בלי טרחה וכלים מיותרים, וגם הצלחת תישאר נקייה, כי אף גרגר לא יישאר…

שורה תחתונה: סיר אחד, מאות גרגירי פתיתים אחד-אחד, עוף מושלם בתיבול מיוחד, יש מישהו שלא יאהב? אף אחד!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוף עם פתיתים מושלם + סרטון הכנה מושקע 

חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד

חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד

חזה עוף עם פתיתים זה כל מה שצריך לארוחת צהריים משביעה, טעימה ומהירה לילדים רעבים - סיר אחד עמוס בנתחי עוף עסיסי, פתיתים זהובים ותיבול מושלם ומעורר תיאבון!
ציון 4.24 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

המצרכים

  • 1 ק"ג חזה עוף (חתוך לקוביות קטנות)
  • פתיתים מקמח כוסמין / רגיל (500 גרם)
  • 1 בצל (קצוץ דק)
  • 1 גמבה ( חתוכה לקוביות קטנות)
  • 5 שיני שום כתוש
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית תבלין לשווארמה
  • ½3 כוסות מים רותחים
  • ¼ כפית כורכום
  • ½ כף פ פפריקה מתוקה
  • 1 כף שטוחה מלח
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה

  • להזהיב את הבצל עם שמן חם, להוסיף את השום ולטגן דקה, להוסיף את התבלינים לערבב היטב ולטגן כ-2 דקות נוספות. להוסיף את חזה העוף, לבשל כרבע שעה תוך כדי ערבוב
  • להוסיף את הגמבות והפטרוזיליה, לבשל כ-5 דקות, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה
  • להכניס את הפתיתים, לבשל 5 דקות בסיר פתוח ולהבה גבוהה. לערבב היטב
  • לכבות את הסיר ולהשאיר לספיגת נוזלים, לערבב שוב לאחר 10 דקות, לכבות את האש ולחכות כ-20 דקות, אז הפתיתים יהיו מוכנים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד.
צילום: נועם זיגדון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: נועם זיגדון | מוזמנים לעקוב בקבוצתה – פשוט לבשל עם נועם זיגדון

Similar Posts

2 Comments

    1. היי אסתי!
      כן, מספיקה ביצה אחת.
      אם זה היה בשר בקר היינו שמים שתי ביצים.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?