| | |

עוגת שוקולד שכבות עשירה לכל אירוע

מרקם קרמי וחלומי עם ציפוי משגע
בהשראת: Or's Baking Addiction
ציון 4.54 על ידי 50 דירוגים
עוגת שוקולד שכבות

לא משנה אם זה יום הולדת, אירוח, או סתם סוף שבוע מפנק, ע‎וגת שוקולד מושלמת זו היא תמיד מתאימה!

קבלו מתכון לעוגת שוקולד שכבות עסיסית ועשירה המתאימה לכל אירוע. עם מרקם קרמי וחלומי, וציפוי שוקולדי מושחת המשדרג את הטעם ברמות.

עוגה פשוטה והכי קלה להכנה, עם טעמים נדירים ומיוחדים שרק שוקולד אמיתי יכול לספק. ממכרת במיוחד!

מתכון באדיבות: Or's Baking Addiction

ספר המתכונים של Or's Baking Addiction

 

עוגת שוקולד שכבות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שוקולד שכבות

עוגת שוקולד שכבות עשירה לכל אירוע

מרקם קרמי וחלומי עם ציפוי משגע
ציון 4.54 על ידי 50 דירוגים
לדרג
באדיבות: Or's Baking Addiction

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • ½ כוס קקאו
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 2 כוסות סוכר
  • 3 ביצים
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס חובצה (כוס חלב + כף חומץ, 40 שניות במיקרו)
  • 1 כוס קפה חזק רותח
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קרם שוקולד חמאה אמריקאי:
  • 340 גרם חמאה (בטמפ' החדר)
  • 2 כוסות אבקת סוכר
  • ½ כוס קקאו
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 150 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • נערבב בקערה את החומרים היבשים.
  • נוסיף חלב, שמן, ביצים ותמצית וניל, ואז נערבב ונוסיף קפה חם. נערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30-35 דקות.
  • להכנת הקרם - בקערה נקציף עם מקציף ידני את החמאה הרכה עד שמקבלים חמאה אוורירית, מוסיפים כמחצית מאבקת הסוכר עם הקקאו לתערובת אחידה. מוסיפיפ את יתר אבקת הסוכר.
  • ממיסים שוקולד מריר ואחרי שמתקרר לטמפ' החדר מוסיפים לתערובת חלקה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת שוקולד שכבות

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת שוקולד שכבות

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולדמושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:עוגת שוקולד שכבות – Or's Baking Addiction
גם באינסטגרם!

Similar Posts

One Comment

  1. שלום שמי הוא רפי
    למה אין ציון מה גודל התבנית שהעוגה אפויה בה
    זה תמיד חסר אצל הבשלניות הביתיות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?