|

עוגיות פיסטוק מושלגות פרווה

עם עוגיות פיסטוק מושלגות בהכנה קלה וקצרה, תקבלו ביס מלא בטעם פיסטוקי עשיר ועמוק,  מרקם רך ונימוח ומראה ירקרק מפתה שיכבוש לכם את הלשון בסערה
בהשראת: אריה רוזנשטוק
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
עוגיות פיסטוק מושלגות פרווה

ביס קטן מהעוגיות האלה, וכל אחד יקבל בפה זיכרונות מופלאים, מתוקים ומפנקים בטירוף. לחלק הן יזכירו את איטליה, שם נוהגים לטעום אותן לצד קפה אספרסו משובח, לחלק הן יזכירו בית מרוקאי בליל מימונה מתוק ושמח.

א-בל, כולם יודו כי עוגיות פיסטוק מושלגות הן לא פחות ממושלמות, ובגרסת פרווה שמובאת לכם כאן אפשר לזלול מהן ללא חשש לאורך כל שעות היום (וגם הלילה…). לא סתם האיטלקים נוהגים לכנות את הפיסטוק בשם 'הזהב הירוק'.. כשתטעמו תבינו!

ההכנה קלה וקצרה, טעמי הפיסטוק העמוקים והעשירים מודגשים בכל ביס, המרקם נימוח ורך להפליא, והמראה הירקרק-בהיר שלהן ענוג וצח, אז תתכוננו לסופת שלגים טעימה שתכבוש לכם את הלשון…

 

ספר המתכונים של אריה רוזנשטוק

 
עוגיות פיסטוק מושלגות פרווה
צילום: אריה רוזנשטוק

למה באמת כדאי לכם: עוגיות פיסטוק

  • גרסת פרווה של עוגיות פיסטוק מושלגות שמתאימות לכל שעות היום והלילה
  • הכנה קצרה, מרקם רך להפליא, ומראה ירקרק-בהיר ענוג וצח

שורה תחתונה: היכונו לסופת שלגים וטעמים בפה, זהב ירוק כבר אמרנו?…

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגיות פיסטוק מושלגות

 
 
עוגיות פיסטוק מושלגות פרווה

עוגיות פיסטוק מושלגות פרווה

עם עוגיות פיסטוק מושלגות בהכנה קלה וקצרה, תקבלו ביס מלא בטעם פיסטוקי עשיר ועמוק,  מרקם רך ונימוח ומראה ירקרק מפתה שיכבוש לכם את הלשון בסערה
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריה רוזנשטוק

המצרכים

  • פיסטוק טחון (150 גרם)
  • שקדים מולבנים טחונים (150 גרם)
  • סוכר (150 גרם)
  • 2 חלבונים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • מעט אבקת סוכר לציפוי

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים היבשים, בעזרת מטרפה מקציפים מעט את החלבונים עם המלח, מוסיפים את הווניל ומאחדים את הכל. מעבדים עד לקבלת עיסה יציבה
  • יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג, מגלגלים באבקת סוכר, מניחים על מגש עם נייר אפייה, אופים 160 מעלות 15 דקות בטורבו

הערות וטיפים

  • עשיתם כמות גדולה של עוגיות פיסטוק מושלגות? אל דאגה! הן נשמרות היטב בפריזר 
  • רצוי לטחון במעבד מזון חשמלי, אפשר גם קוצץ ידני לגמרי עשה את העבודה! 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות פיסטוק מושלגות פרווה
צילום: אריה רוזנשטוק

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אריה רוזנשטוק | מוזמנים לעקוב בקבוצתו בפייסבוק

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?