| | | | | | |

מרציפן ביתי ב-5 דקות הכנה

מרציפן תוצרת בית, בריא וכל כך טעים שבטוח תכינו כמות כפולה. מרציפן ממש כמו של פעם, מבית סבתא, מילדות.
בהשראת: שרה יוסף
ציון 4.38 על ידי 125 דירוגים
מרציפן

מרציפן ביתי למימונה ב־5 דקות הכנה – גם טעים וגם בריא!

כולנו יודעים שחלק משולחן חג המימונה כולל מרציפן מכל מיני סוגים, ורבים מאיתנו בכלל זוכרים אותו מילדות, מהבית של סבתא.

מי מאיתנו שאוהב מרציפן יודע שיש טעים ויש טעים יותר! אז, לאוהבי המרציפן שביננו, וגם לאלו שמארחים, המתכון הזה כל כך טעים, שאם תשאלו אותי, אני מוכנה להכין רק אותו ולוותר על כל קינוחי החג!

מתכון ממש קל להכנה ויוצא כאילו הוכן באיזה מפעל בוטיק באיטליה, אבל הכי חשוב – הוא לוקח אותנו למסע אל העבר הרחוק, מחזיר אותנו לרגע מפנק עם סבתא ופשוט מרחיב את הלב. מומלץ בחום! אצלי הוא כבר בראש הרשימה להכנות המימונה.

ספר המתכונים של שרה יוסף

למה באמת כדאי לכם: מרציפן ביתי

    • אין שולחן מימונה בלעדיו!
    • מתכון איכותי ביותר, ממש מעט סוכר ובריא!
    • קל מאוד להכנה, ממש 5 דקות ויש לכם צלחת מכובדת להגשה ולנשנוש.
    • המתכון הזה יעשה לכם מסע בזמן, אל הבית של סבתא, ויחמם לכם את הלב!

שורה תחתונה: מתכון קל, בריא, טעים מאוד עם טעם של פעם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן


אז איך מכינים?

מרציפן

מרציפן ביתי ב-5 דקות הכנה

מרציפן תוצרת בית, בריא וכל כך טעים שבטוח תכינו כמות כפולה. מרציפן ממש כמו של פעם, מבית סבתא, מילדות.
ציון 4.38 על ידי 125 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

כוס מדידה - כוס פעמי קר 200 מ"ל

המצרכים

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • תמצית שקדים (מעט )
  • 2 כפות מיץ לימון (כפות )

אופן ההכנה

  • לטחון שקדים במעבד מזון.
  • להוסיף אבקת סוכר ולהמשיך לטחון במשך כדקה.
  • להוסיף תמצית שקדים ומיץ לימון ולערבב עם היד, אם יוצא יבש אפשר להוסיף עוד קצת מיץ לימון.
  • ליצור כדורים או צורות.

הערות וטיפים

רעיונות לצורות:
  • אפשר לעשות כדור או צורה ארוכה, לגלגל בסוכר לעשות פסים עם סכין ליופי
  • לשים במנג'טים או למלא תמר מג'הול
  • ליצור רולדה ולפדר בסוכר ולחתוך
  • לכדרר ולקשט בחותמות
  • לצבוע וליצור צורות של פירות 
  • להכין עיגול ולהצמיד 2 חצאי אגוז ולטבול בסוכר 
  • לעטוף בבצק סוכר צבעוני ולקשט בפרחים ונצנצים אכילים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מרציפן
צילום: שרה יוסף


הבמה כולה שלכם:

"מרציפן ביתי שציפיתי בגנאש שוקולד פשוט. תודה לשרה יוסף על המתכון. זה בזכותך."
שרה קבבצי

מרציפן
צילום: שרה קבבצי

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: שרה יוסף | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @sarayosef.net_ | ובדף שלה: שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

Similar Posts

6 Comments

  1. ערב טוב וחג שמח !
    לא רשום במתכון כמה שקדים לטחון.
    הנתון הר"מ מאוד חסר !
    תודה !

    1. היי דבי!
      צריך לטחון מספיק שקדים כדי שייצאו לך 2 כוסות של קמח. תתחילי עם 2 כוסות של שקדים, תטחני אותם ותראי אם צריך להוסיף עוד קצת.
      מקווים שעזרנו 🙂

4.38 from 125 votes (125 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements