| | |

עוגת שמנת הכי קלה להכנה   

עוגת שמנת שכל כולה שמנת, בלי פודינג , בלי וקמח ובלי קורנפלור, ועם זאת יוצאת טעימה ברמות!
בהשראת: אהובה בן יוסף
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
עוגת שמנת הכי קלה להכנה

כשרוצים עוגת שמנת , מכינים אחת כמו שצריך!

עוגת שמנת שכל כולה שמנת, בלי פודינג , בלי וקמח ובלי קורנפלור, ועם זאת יוצאת טעימה ברמות!

עוגה נהדרת, זריזה וקלה ביותר שתעשה לכם את היום.

ספר המתכונים של אהובה בן יוסף

עוגת שמנת הכי קלה להכנה
צילום: אהובה בן יוסף

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת שמנת הכי קלה להכנה

עוגת שמנת הכי קלה להכנה   

עוגת שמנת שכל כולה שמנת, בלי פודינג , בלי וקמח ובלי קורנפלור, ועם זאת יוצאת טעימה ברמות!
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: אהובה בן יוסף

ציוד

תבנית 24 ס"מ

המצרכים

  • 50 גרם אגוזי מלך
  • 250 גרם ביסקוויט לוטוס
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 750 גרם גבינת נפוליאון 16% שומן
  • 2 גביעים שמנת חמוצה
  • 1 כוס סוכר + 3 כפות סוכר
  • 3 שקיות סוכר וניל (10 גרם)
  • 4 ביצים

אופן ההכנה

שלב ראשון:

  • נחמם תנור ל 160 מעלות ונניח בתוכו תבנית עם מים חמים.
  • נטחן במעבד מזון: 50 גרם אגוזי מלך, 250 גרם ביסקוויט לוטוס, 50 גרם חמאה מומסת.
  • נשטח בתבנית ונכניס למקפיא.

שלב שני:

  • נקציף במיקסר את הגבינת נפוליאון, גביע השמנת חמוצה, כוס סוכר ושקיות סוכר וניל.
  • לאחר הקצפה טובה נוסיף 4 ביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי הקצפה.
  • נוציא התבנית מהמקפיא ( יש לשמן את הדפנות ) ונשפוך את התערובת לתבנית.
  • נכניס לתנור לשעה ורבע.

שלב שלישי:

  • בסיום האפייה נערבב גביע שמנת חמוצה עם 3 כפות סוכר.
  • לשפוך על העוגה החמה ונחזיר לתנור עד לצינון של העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שמנת 

מה אפשר לשים במקום האגוזים?
תוספת של ביסקוויטים או לא להוסיף כלום. זה פשוט מוסיף טעם.
האם אפשר לעשות עם גבינה לבנה רגילה?
אי אפשר עם גבינה רגילה, בכל זאת גבינת שמנת דחוסה יותר ומוצקה וזה חשוב לעוגה.
עוגת שמנת הכי קלה להכנה
צילום: אהובה בן יוסף

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

13 Comments

      1. אחרי אפייה של שעה ורבע מכבים את התנור, מוציאים את העוגה, שופכים עליה את השמנת עם הסוכר ומחזירים לתנור הכבוי עד לצינון העוגה? הבנתי נכון?

    1. הכנסנו את התבנית למקפיא אחרי ששיטחנו בה את עוגיות הלוטוס והכנו את הבסיס. בשלב השני, אחרי שמערבבים את החומרים להכנת המלית, נוציא את התבנית מהתנור ונשפוך פנימה את תערובת המלית.

    1. אפשר לקנות עוגיות ללא גלוטן מהסופרמרקטים הגדולים, או פשוט לוותר על התחתית

    1. עדיף במיקסר, אם אין מיקסר גדול אפשר פשוט להשתמש במיקסר ידני קטן (עם שתי הידיות המסתובבות).
      אם בכל זאת אין אז להמשיך להקציף עד למרקם הרצוי.

4.43 from 7 votes (7 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements