| | |

עוגת שמנת ויוגורט מדהימה וקלה להכנה

חווית טעמים עשירה ומענגת
בהשראת: ירדנה ג'נאח
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
עוגת שמנת ויוגורט תגובות

תכירו את מלכת עוגות השבת שתשדרג לכם את היום במתיקות מטריפה עם טעמים שלא תשכחו עד סוף היום!

קבלו מתכון לעוגת שמנת ויוגורט מדהימה והכי קלה להכנה, המורכבת מתחתית פריכה של ביסקוויטים חמאתיים, עם מלית שמנת ויוגורט עשירה ורכה ברמות.

משדכים לסירופ מייפל איכותי ונהנים מחווית טעמים עשירה שתשאיר את כולם המומים עם פה פעור.. ומלא!

מתכון באדיבות: ירדנה ג'נאח

ספר המתכונים של ירדנה ג'נאח

 

עוגת שמנת ויוגורט תגובות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שמנת ויוגורט תגובות

עוגת שמנת ויוגורט מדהימה וקלה להכנה

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

תבנית 24

המצרכים

לבסיס:

  • 1 שרוול ביסקוויטים (אפשר פתי בר)
  • 100 גרם חמאה (מומסת)

למלית:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 3 גביעי שמנת חמוצה (של 220 מ"ל)
  • 3 גביעי יוגורט (במתיקות מעודנת - 220 מ"ל)

לפיזור:

  • אבקת סוכר
  • סירופ מייפל (לא חובה)

אופן ההכנה

  • טוחנים את הביסקוויטים לפירורים ומערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתחתית התבנית.
  • מקציפים 4 ביצים יחד עם כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי.
  • לאחר מכן מורידים דרגת מיקסר ומוסיפים את האינסטנט פודינג, קורנפלור, 3 גביעי שמנת ו-3 גביעי יוגורט.
  • שופכים לתבנית ומפזרים מעל מעט ביסקוויטים עם חמאה אם נשארו מהתחתית.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך שעה ורבע בערך.
  • מפזרים מעל אבקת סוכר ומייפל אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שמנת ויוגורט תגובות


 מה חושבים על: עוגת שמנת ויוגורט
עוגת שמנת ויוגורט תגובות
זמירה אקשטיין: "הכנתי ויצא מעולה!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:  עוגת שמנת ויוגורט – ירדנה ג'נאח

Similar Posts

3 Comments

  1. עוגה יפה מאוד!
    הסירופ מייפל מאד מוסיף יופי וטעם.
    עוגה חגיגית מאוד.
    כרגיל, המתכונים של ירדנה….. הכי טובים.

    תודה רבה
    שרונה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?