לחתוך לפרחי כרובית, להעביר לקערה ולשטוף היטב במים וחומץ תפוחים, לשטוף ולסנן.
להכניס לסיר עם מים רותחים, לחלוט 6 דקות, לסנן ולקרר.
לחמם תנור ל-220 מעלות.
להכין בלילה עם ביצים, פפריקה אדומה מתוקה, פלפל שחור, מלח ורוד הימלאיה, שמן זית ושומשום ולערבב היטב.
לטבול היטב כל פרח בבלילה, ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.
לנעוץ עם קסמי שיניים מכל קצה לשים מעליו נייר אפייה, לכסות ומעל לכסות בנייר אלומניום כדי שלא ישרף.
להוריד את הנייר לאחר השחמה קלה (20 דקות) ולאפות עד השחמה מלאה ומרקם קריספי (סה"כ 40-45 דקות).