| | | | | | |

נשנושי כרובית בתנור שאי אפשר להפסיק לזלול

כרובית בתנור זה נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול. יותר קריספי, יותר אפוי, יותר ממכר.
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.32 על ידי 16 דירוגים
כרובית בתנור

כרובית בתנור זה הנשנוש הכי טעים שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול.

נשנושי כרובית יותר קריספיים, יותר אפויים ויותר ממכרים.

נשנוש בריא וקל מאוד להכנה ומתאים להגשה בכל רגע נתון, בלי לטגן בכלל!

ספר המתכונים של צביה אורן

כרובית בתנור
צילום: צביה אורן

למה באמת כדאי לכם: כרובית בתנור

    • הכי טעים שיש: נשנושי כרובית אפויים וממכרים שיוצאים קריספיים וטעימים.
    • בריא: אם כבר לנשנש הרבה בחג, אז לפחות שיהיה גם בריא – כרובית אפויה בתנור זה הנשנוש האולטימטיבי.
    • קלים להכנה ומתאימים לכל אירוח, כי מי לא אוהב כרובית בתנור?

שורה תחתונה: תכינו הרבה כדי שיישאר גם לאורחים, כי זה כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן


אז איך מכינים?

כרובית בתנור

נשנושי כרובית בתנור שאי אפשר להפסיק לזלול

כרובית בתנור זה נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול. יותר קריספי, יותר אפוי, יותר ממכר.
ציון 4.32 על ידי 16 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 20 minutes
סה״כ זמן: 40 minutes
סוג: Appetizer, Side Dish, Snack, חטיפים, מנת פתיחה, פסח
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 1 כרובית לבנה
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 2-3 ביצים
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח ורוד הימלאיה
  • 3 כפות שמן זית
  • שומשום שחור (אפשר גם חום)

אופן ההכנה

  • לחתוך לפרחי כרובית, להעביר לקערה ולשטוף היטב במים וחומץ תפוחים, לשטוף ולסנן.
  • להכניס לסיר עם מים רותחים, לחלוט 6 דקות, לסנן ולקרר.
  • לחמם תנור ל-220 מעלות.
  • להכין בלילה עם ביצים, פפריקה אדומה מתוקה, פלפל שחור, מלח ורוד הימלאיה, שמן זית ושומשום ולערבב היטב.
  • לטבול היטב כל פרח בבלילה, ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.
  • לנעוץ עם קסמי שיניים מכל קצה לשים מעליו נייר אפייה, לכסות ומעל לכסות בנייר אלומניום כדי שלא ישרף.
  • להוריד את הנייר לאחר השחמה קלה (20 דקות) ולאפות עד השחמה מלאה ומרקם קריספי (סה"כ 40-45 דקות).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
כרובית בתנור
צילום: צביה אורן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: צביה אורן

Similar Posts

4 Comments

    1. היי טל!
      תודה רבה על ההערה, הוספנו את המידע החשוב הזה למתכון 🙂
      טמפרטורה: 220 מעלות, זמן: 40-45 דקות סה"כ.
      בהצלחה!

4.32 from 16 votes (16 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements