| | | |

חיתוכיות שוקולד קוקוס לפסח

חיתוכיות שוקולד קוקוס כשרות לפסח. חיתוכיות מופלאות של קוקוס ללא אפייה שהן גם פרווה וגם טעימות ברמות, בבסיס פתי פר או עוגיות יין עם שילוב מנצח ומטריף של שוקולד.
בהשראת: סיגל פרץ ברמר
ציון 4.59 על ידי 24 דירוגים
חיתוכיות שוקולד קוקוס לפסח

קינוח מפנק וטעים שהילדים יאהבו בחג! חיתוכיות שוקולד קוקוס כשרות לפסח.

חיתוכיות מופלאות של קוקוס ללא אפייה שהן גם פרווה וגם טעימות ברמות,

בבסיס פתי פר או עוגיות יין עם שילוב מנצח ומטריף של שוקולד.

קוביות קטנות של עונג במתכון קל וברור שמצריך כולה איזה 10 דקות הכנה, ויש לכם ממתק מפנק לזלול לחג.

ספר המתכונים של  חגית אלקבץ 

חיתוכיות שוקולד קוקוס לפסח
צילום: סיגל פרץ ברמר

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חיתוכיות שוקולד קוקוס לפסח

חיתוכיות שוקולד קוקוס לפסח

חיתוכיות שוקולד קוקוס כשרות לפסח. חיתוכיות מופלאות של קוקוס ללא אפייה שהן גם פרווה וגם טעימות ברמות, בבסיס פתי פר או עוגיות יין עם שילוב מנצח ומטריף של שוקולד.
ציון 4.59 על ידי 24 דירוגים
לדרג
כמות 50 קוביות קטנות
באדיבות: סיגל פרץ ברמר

ציוד

תבנית 25/20

המצרכים

  • 380 גרם ביסקוויטים/עוגיות יין
  • 1 פחית קרם קוקוס (400 מ"ל)
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם קוקוס
  • 3/4 כוס סוכר (120 גרם)

אופן ההכנה

  • נשבור את הביסקוויטים / עוגיות יין לפירורים בינוניים. (מומלץ להכניס את האריזה סגורה לתוך שקית נקייה ומכים עם המערוך )
  • בקערית למיקרוגל נשים 3/4 כוס קרם קוקוס (125 מ"ל) עם 100 גרם שוקולד מריר ונחמם כחצי דקה עד שהחלב קוקוס חם.
  • נוציא ונערבב עד לקבלת קרם חלק.
  • נשפוך את הקרם על הביסקוויטים ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נרפד תבנית עם נייר אפייה, ונשטח את תערובת הביסקוויטים בצורה אחידה.

הכנת הקוקוס:

  • בקערה למיקרוגל נשים 200 גרם קוקוס, 1 כוס קרם קוקוס (190 מ"ל ), 3/4 כוס סוכר
  • נערבב ונכניס לחימום עד שהסוכר נמס כ 1 דקה מקבלים עיסה לחה , נשטח על הביסקוויטים בצורה ישרה.

קרם שוקולד:

  • בקערית למיקרוגל נשים 150 גרם שוקולד מריר , 1/2 כוס (85 מ"ל) קרם קוקוס,
  • נחמם במיקרוגל עד שהחלב קוקוס חם ואז נערבב עד לקבלת רוטב אחיד.
  • נשפוך על קרם הקוקוס ונפזר את השוקולד על גבי הקוקוס (אפשר להזיז מצד לצד את את התבנית או פשוט למרוח עם סכין או פלטה ) ואחרי זאת נשמור במקפיא.
  • לפני ההגשה נוציא מהמקפיא כ- 10 דקות ונחתוך לקוביות עם סכין גדולה (אפשר לחמם מעט את הסכין במים רותחים לנגב ולחתוך צורת חיתוך גיליוטינה מניחים ולוחצים ) .
  • אפשר גם לשמור במקפיא את הקוביות ולהגיש חצי קפוא זה מפשיר בדקות וממש טעים קר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
חיתוכיות שוקולד קוקוס פרווה לפסח
צילום: סיגל פרץ ברמר


שאלות נפוצות: קינוח לפסח חיתוכיות שוקולד קוקוס

מה זה עוגיות יין?
עוגיות של פסח נקראות גם עוגיות יין, אם לא פסח אפשר להחליף לפתי בר או כל ביסקוויט אהוב אחר.
איך נראית התבנית?
פיירקס מלבנית, ואפשר כל תבנית אחרת בגודל דומה.
יש קרם קוקוס כשר לפסח? במה ניתן להחליף?
יש כשר לפסח, צריך לחפש. במידה ולא מוצאים אפשר להחליף בשמנת צמחית אם אין לך בעיה עם הטעם.
חיתוכיות שוקולד קוקוס פרווה לפסח
צילום: סיגל פרץ ברמר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
קינוח לפסח חיתוכיות שוקולד קוקוס

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

8 Comments

  1. אתר מאד לא נוח. כלכך הרבה פרסומות שלא ברור איפה המתכון מתחיל ואיפה נגמר. וכל נגיעה מקרית במסך מעבירה אותך מהמתכון.
    אני מבין שצריך להתפרנס, אבל צריך גם מחשבה על עיצוב הדף שיהיה נוח לקריאה וגלילה.
    חוץ מזה מתכונים מעולים ?

    1. היי משה!
      תודה רבה על התגובה החשובה שלך. כיף גם לדעת שאתה נהנה מהמתכונים שאנו מפרסמים.
      אנחנו מתנצלים מאוד על החוויה הלא נעימה, ומבטיחים לעשות כמה שאפשר כדי שייראה מסודר יותר.
      נשמח לראותך בקבוצת הפייסבוק שלנו (ללא פרסומות), שם אנחנו מעלים מתכונים מעולים חדשים כל יום
      https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

    1. היי לבנה!
      מחמאה גדולה שאת רוצה לשמור על המתכונים 🙂
      את יכולה בטלפון לסמן את עמודי המתכונים כמועדפים ואז תהיה לך רשימה מסודרת בדפדפן או פשוט להדפיס אותם.
      בהצלחה!

  2. מתכון אדיר שצריך לזכות ביותר תשומת לב! תודה לכותבת. קל להכנה, טעים, מתאים לכל השנה ולא רק לפסח.
    המינוס היחיד: זה ממכר!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?