פשטידת כרוב הכי קלה וטעימה
פשטידת כרוב הכי קלה וטעימה שתכינו ותאכלו, אין מישהו שלא טועם אותה ומבקש מתכון.
פשטידות מהוות תחליף נהדר לארוחות בשריות וכבדות ויכולות לסגור לכם את הפינה של ארוחת הערב ולהפוך אותה לייחודית וטעימה.
מחפשים להכין פשטידה חלבית, טעימה ומיוחדת? אתם לגמרי במקום הנכון. במיוחד בשבילכם הכנו לכם מתכון מנצח לפשטידת כרוב הכי טעימה וקלה שיש, שלב אחר שלב, מבטיחים שלא תרצו לפספס!
למה באמת כדאי לכם: פשטידת כרוב
- מתכון מיוחד ומקורי שלוקח את הפשטידה המשעממת כמה צעדים קדימה.
- פשטידה קלה מאד להכנה ומתאימה גם למי שאין ניסיון במטבח.
- טעם נפלא שירגש את האורחים שלכם וישאיר להם טעם של עוד.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
פשטידת כרוב הכי קלה וטעימה
פשטידת כרוב הכי קלה וטעימה שתכינו ותאכלו, אין מישהו שלא טועם אותה ומבקש מתכון.
לדרג
ציוד
1 קערה לערבוב
3 תבנית אינגליש קייק
המצרכים
- 1 יחידות כרוב לבן גדול
- 4 יחידות ביצים
- 5 כפות מיונז (גדושות, אפשר גם דל שומןמיוקל )
- 1 גביע אשל או גיל
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 1 שקית אבקת אפייה
- 5 כפות קמח (גדושות)
- 1 קורט מלח ופלפל לפי העין
אופן ההכנה
- חותכים את הכרוב ל 4 וממשיכים לחתוך כל חלק לרצועות בינוניות. מוסיפים כפית מלח, מערבבים היטב ומניחים בצד.
- שמים בקערה נפרדת - 4 ביצים, 5 כפות מיונז גדושות, 1 גביע גיל/אשל, 1 גביע שמנת ומערבבים הכול יחד.
- מוסיפים מלח פלפל לפי העין או הטעם ומערבבים שוב. לאחר מכן מוסיפים 1 שקית אבקת אפייה ו 5 כפות מלאות של קמח ומערבבים שוב.
- לוקחים את כל התערובת הזו שמים ביחד עם התערובת של הכרוב ומערבבים עד לאיחוד.
- משמנים תבנית ואופים על תנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שהפשטידה משחימה (כ-50 דקות).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פשטידת כרוב
לכמה תבניות המתכון מספיק? שלוש תבניות של אינגליש קייק. |
יש אפשרות להכין את הפשטידה שתהיה פרווה? לא יצא לי לנסות.. |
הבמה כולה שלכם:
"הכי קל שבעולם להכנה והכי טעים שיש. מתכון אליפות!"
Larissa Shiloah
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
היי, האם אפשר במקום הגיל/אשל והשמנת החמוצה להשתמש בגבינה לבנה 5%.
אם כן, כמה גביעים?
היי אליסיה,
אפשר להשתמש בגבינה לבנה באותה כמות של האשל והשמנת החמוצה ביחד – 400 מ"ל.
בהצלחה 🙂
עשיתי, ממש טעימה!
שאלה, האם אפשר להכין בכמויות ולהקפיא?
היי חוי,
איזה יופי, שמחים לדעת שנהנית 🙂
אפשר בהחלט להקפיא!
האם צריך לסנן את הנוזלים שהופרשו מן הכרוב, לפני שמערבבים אותו עם תערובת הביצים עם השמנת?
עדיף לסנן כן
אלרגית למיונז
מה ניתן לשים במקום?
אולי שמנת או יוגורט?
אפשר מיוקל אם לא רגישים, או להכין תחליף ביתי: 2 כפות שמן, 2 כפיות חומץ, 2 כפית חרדל, 2 כפיות מיץ לימון, מלח פלפל. מערבבים הכל יחד לקבלת מרקם חלק.
היי רציתי לדעת עם אפשר בלי המיונז כי אצלינו לא אוכלים
מה אפשר במקום
תודה סו
היי סוזי, אפשר עם מיוקל, עם חרדל, או להכין תחליף מוינז ביתי: 2 כפות שמן, 2 כפיות חומץ, 2 כפית חרדל, 2 כפיות מיץ לימון, מלח פלפל. מערבבים הכל יחד לקבלת מרקם חלק.
כמה זמן אפייה בתנור?
אופים כ-50 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.
מעולה
יש אפשרות לעשות את הפשטידה כשרה לפסח?
אם כן במה להחליף את הקמח ואת א.האפייה
לא היינו ממליצים במתכון הזה. מוזמנת להנות ממתכון פשוטידה ללא קמח ומתכון פשטידה עם פטריות ובצל.
נשמע מתכון מעולה. קבלו טיפ: בתחתית התבנית לשים בצק עלים עליו את הפשטידה ומעל הפשטידה לפזר פירורי לחם. יוצא טעים קריספי ויאמי!!