עוגת גבינה פיסטוק מרשימה ביותר
אוהבי הפיסטוק התפקדו: עוגת גבינה ופיסטוק מתאימה לחג השבועות יפיפיה ,טעימה שתרשים את כולם!
עוגת גבינה אפויה עם מחית פיסטוק על בסיס של פירורי ביסקוויטים ופיסטוקים גרוסים
חג השבועות קרב ובא ואתם בטח מחפשים עוגת גבינה, לחלקנו קצת נמאס מעוגות גבינה פשוטות ואנחנו מחפשים "טוויסט" מעניין להכניס לעוגה – ובכן,הגעתם למקום הנכון. תוספת פיסטוק לעוגת גבינה זהו ללא ספק השילוב המושלם עד כדי גאוני.
אם אתם אנשים שאוהבים לעשות "טקס חתיכת עוגה" לאורחים זאת בהחלט העוגה המתאימה. מרשימה מבחוץ ובעיקר במפנים: היא מורכבת משלוש שכבות בצבעי ירוק ,לבן וחום. מסוג העוגות שכולנו לא רוצים לקחת ביס ולהרוס את יופייה ושלמותה. אז למה אתם מחכים רוצו להכין!
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה פיסטוק
- הכי מרשימה שיש: עוגת גבינה מורכבת משלוש שכבות שכל אחת יותר יפה מהשנייה.
- שילוב טעמים מושלם: הפיסטוק מוסיף "טוויסט" מעניין וחדש , לעוגת הגבינה הרגילה!
- מתאימה לחג השבועות: חג של גבינות וחלב ופינוק אחד גדול (כדאי לשמור!)
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת גבינה פיסטוק מרשימה ביותר
אוהבי הפיסטוק התפקדו: עוגת גבינה ופיסטוק מתאימה לחג השבועות יפיפיה ,טעימה שתרשים את כולם!
לדרג
כמות 1 עוגה
ציוד
תבנית קפיצית בקוטר 26
המצרכים
לתחתית:
- 150 גרם ביסקוויטים (מפוררים)
- ½ כוס פיסטוקים ( גרוסים)
- 100 גרם חמאה ( מומסת)
מלית הגבינה :
- 1 קילו גבינה לבנה ( 9%)
- ¾ כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 6 ביצים (L)
- 2 כפות פודינג וניל
מחלקים את הבלילה:
- 2 כפות שמנת מתוקה
- 150 גרם שוקולד לבן. , (להמיס עם השמנת מתוקה לבלילה הראשונה)
- 1 כף מחית פיסטוק (בבלילה השנייה)
ציפוי שמנת: (אפשר כל ציפוי אחר שאוהבים)
- 2 גביעים שמנת חמוצה 15% (400 מ"ל )
- 4 כפות אבקת סוכר
- ½ כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
- מרכיבי התחתית: מערבבים הכל יחד לתערובת אחידה ומרפדים תבנית קפיצית בקוטר של 26 ומעבירים למקפיא עד שהמלית גבינה מוכנה. .
- מרכיבי מלית גבינה: מערבבים הכל יחד לתערובת אחידה.
- מחלקים את תערובת הגבינה ל-2 קערות 2/3 לקערה אחת ו-1/3 לקערה השנייה.
- לראשונה מוסיפים 150 גרם שוקולד לבן מומס עם 2 כפות שמנת מתוקה.
- לשניה מוסיפים כף מחית פיסטוק, מכיוון שמחית הפיסטוק מסמיכה את תערובת הגבינה מוסיפים שמנת מתוקה לקערה לפי העין כדי להגיע לאותה סמיכות של התערובת הלבנה.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוזגים את כל תערובת הגבינה ושוקולד לבן, את תערובת הגבינה והפיסטוק מוזגים בכמה נקודות כדי ליצור אפקט "דלמטי " כמובן שאפשר לערבב עם כף לצורת שיש אבל אני אוהבת שיש את נקודות פצצת טעם הפיסטוק .
- מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות ומתחת תבנית עם מים ואופים למשך כשעה עד שעה ורבע העוגה מוכנה כשהשוליים יציבים והמרכז רוטט מכבים את התנור משאירים פתח קטן בתנור ונותנים לעוגה להתקרר בתנור לאט.
- אם בא לכם להוסיף ציפוי: לערבב את כל החומרים הציפוי ולמרוח על העוגה החמה או אם רוצים לצפות אותה אחרי שכבר התקררהמ חממים תנור ל-180 מעלות מצפים את העוגה ומכניסים לדקה לתנור החם).
- וכשהעוגה התקררה מעבירים למקרר לפחות 8 שעות לפני ההגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
רוצה לנסות אבל לא כתוב מה הקרם מעל?
היי אביה!
מתנצלים על התגובה המאוחרת.
תודה רבה על ההערה החשובה שלך, שבעקבותיה תיקנו את המתכון וכעת החלק הזה מופיע בו.
בהצלחה בהכנת העוגה 🙂
לא כתוב כמות המחית פיסטוק