| | | |

עוגת פרג בניחוח תפוז

עוגת פרג רכה ועסיסית בניחוח תפוזים במיוחד לפורים. הכנה קלה ומהירה ומתאימה להגשה גם בכל מועד אחר.
בהשראת: נירית קיקו
ציון 4.30 על ידי 17 דירוגים
עוגת פרג

משנכנס אדר מרבים בהכנת עוגות פרג ואת העוגה הזו אתם לא רוצים לפספס!

עוגת פרג רכה ועסיסית בניחוח תפוזים. מסוג העוגות שאפילו במאפייה קשה למצוא. העוגה קלה להכנה ומתאימה להגשה גם בכל מועד אחר.

 

ספר המתכונים של נירית קיקו

עוגת פרג
צילום: נירית קוקי

למה באמת כדאי לכם: עוגת פרג

  • עוגה אוורירית לעומת עוגות פרג אחרות!
  • עוגה מהירה להכנה: פחות מ־10 דקות הכנה.
  • טעימה כל כך שאי אפשר להפסיק לאכול אותה!
  • מתאימה להגשה בכל רגע נתון.
שורה תחתונה: עוגת פרג כזו עוד לא טעמתם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

עוגת פרג

עוגת פרג בניחוח תפוז

עוגת פרג רכה ועסיסית בניחוח תפוזים במיוחד לפורים. הכנה קלה ומהירה ומתאימה להגשה גם בכל מועד אחר.
ציון 4.30 על ידי 17 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 50 minutes
סה״כ זמן: 1 hour
באדיבות: נירית קיקו

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 ½ כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 200 גרם חמאה (רכה, או מחמאה או 175 גרם שמן)
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • 10 גרם אבקת אפיה
  • 1 כף גרידת תפוז
  • 1 כוס פרג (לא חובה לטחון)

אופן ההכנה

  • לערבב את המחמאה/חמאה עם החלמונים וכוס מהסוכר לתערובת קרמית.
  • להוסיף את תמצית הווניל, מיץ תפוזים וגרידת התפוז ולערבב.
  • להוסיף את הפרג, הקמח ואבקת האפייה ולערבב לתערובת אחידה.
  • בקערה נפרדת להקציף את החלבונים עם חצי כוס הסוכר שנותר לקצפת יציבה.
  • לקפל יחד את שתי התערובות, להעביר לתבנית אפיה (מס' 26) משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-50 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 


שאלות נפוצות: עוגת פרג בניחוח תפוז

כוס פרג – האם הפרג טחון?

במתכון הזה הפרג לא טחון.

עוגת פרג
צילום: נירית קוקי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: נירית קיקו: מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד
מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | ובאינסטגרם: @nirit_kiko

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?