| | |

עוגת גבינה ושוקולד ספירלה מרשימה

מהירה להכנה וקלה ממה שנראית! עוגת גבינה ושוקולד מושלמת בטעם ועוד יותר במראה. הכי מרשימה לכל אירוח או אירוע!
בהשראת: נירית קיקו
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
עוגת שוקולד וגבינה

קבלו מתכון לעוגת גבינה ושוקולד ספירלה הכי מרשימה, יפה וטעימה שיש!

 

עוגה מושלמת עם שילוב מדוייק של גבינה ושוקולד, אשר משלימים ומאזנים אחד את השני. עוגה קלה, טעימה וכל כך מרשימה שגם כשמכינים מופתעים מכמה קל להכין אותה! מומלצת מאוד כסיום לכל ארוחה, להפתיע את האורחים והאהובים עלינו ביותר עם יופי מתפרץ על השולחן.

ספר המתכונים של נירית קיקו

עוגת גבינה ושוקולד
קרדיט:נירית קיקו

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה ושוקולד

  • מלכת היופי של המטבח : עוגה כל כך יפה שאין מצב שמישהו לא יתפעל ממנה!
  • עוגה מהירה וטעימה: מתכון קל וכיפי להכנה, ומה שהכי כיף שהיא כל כך טעימה.
  • שילוב מושלם של שוקולד וגבינה בעוגה אחת – מה צריך יותר מזה?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

עוגת שוקולד וגבינה

עוגת גבינה ושוקולד ספירלה מרשימה

מהירה להכנה וקלה ממה שנראית! עוגת גבינה ושוקולד מושלמת בטעם ועוד יותר במראה. הכי מרשימה לכל אירוח או אירוע!
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
סוג: עוגות שוקולד, עוגת גבינה, קינוחים
באדיבות: נירית קיקו

המצרכים

לתחתית:

  • 100 גרם חמאה ממוסת

לתערובת הגבינה :

  • קילו גבינה לבנה 9%
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 6 ביצים
  • 2 כפות פודינג וניל

לתערובת שוקולד לבן:

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 1/3 שמנת מתוקה (200 מ"ל)

לתערובת שוקולד מריר:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 1/3 שמנת מתוקה 200 מ"ל (אם צריך יותר להוסיף אם לא את יתרת שמנת המתוקה להוסיף לבלילת הגבינה)

אופן ההכנה

  • לערבב יחד את הפתיבר עם החמאה לתערובת כמו חול רטוב ולרפד את התבנית להדק עם כף ולהכניס למקפיא עד הכנת בלילת הגבינה.
  • לערבב את הגבינה עם הסוכר והסוכר וניל עד שהסוכר נמס ואז להוסיף את הביצים בהדרגה ולערבב, להוסיף גם את הפודינג וניל ולערבב לתערובת אחידה.
  • להמיס את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה במקרוגל לערבב עד להמסה ולהוסיף מחצית מתערובת הגבינה ולערבב .
  • להמיס במקרוגל את השוקולד והשמנת המתוקה, לערבב ולהוסיף את יתרת תערובת הגבינה.
  • מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוזגים פעם מהתערובת הלבנה ואח"כ מהתערובת החומה כל הזמן במרכז העוגה בעדינות וכך נוצרת הספירלה.
  • לאפות בחום של 160 מעלות כשעה כשמתחת יש תבנית עם מים חמים שיהיו אדים .
  • העוגה מוכנה כשהיא מזהיבה מעט ויציבה בשוליים והמרכז עדיין רוטט.
  • משאירים את העוגה בתנור כבוי לעוד כשעה להתייצבות ומעבירים למקרר.

הערות וטיפים

ניתן להשתמש בכדי מדידה זה יותר קל ונח אךכמובן שאפשר להשתמש בקערות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:

"מתכון סוף! עשיתי אותה די הרבה פעמים ויוצא מאוד טעיםםםם"

אורית בארי

 

"נדהם מהעוגה הזו כל פעם מחדש"
Sagi Kiko

עוגת שוקולד וגבינה
צילום: נירית קיקו

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה ושוקולד ספירלה

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: נירית קיקו מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד ? מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | באינסטגרם: @nirit_kiko

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?