| | |

סלט חצילים ופטריות שתמיד מצליח

תמיד מצליח! סלט חצילים ופטריות בתחמיץ שאפשר להוסיף לכל ארוחה כפתיח נפלא או כתוספת לעיקרית. קל להכין את הסלט, גם אם מגיעים אורחים בהפתעה!
בהשראת: במטבח של אורלי
ציון 4.27 על ידי 15 דירוגים
סלט חצילים ופטריות
לפתוח את הארוחה או להיות חלק ממנה – בכל מקרה המתכון הזה תמיד מוצלח!
 
סלט חצילים ופטריות בתחמיץ טעים ומיוחד ממש, כזה שישדרג כל ארוחה כתוספת לפירה, אורז או כל מה שאתם אוהבים! אפשר אפילו להכניס את הסלט גם לכריך, צורת ההגשה גמישה והאפשריות בלתי נגמרות!
 
 

ספר המתכונים מהמטבח של אורלי 

 
סלט חצילים ופטריות
קרדיט: מהמטבח של אורלי

למה באמת כדאי לכם: סלט חצילים

  • הכי פשוט שיש: כמה דקות ויש לכם סלט מושלם!
  • תוספת לארוחת השבת: אין כמו סלט כזה עם חלה ליד!
  • הצלחה מובטחת:  אם אם אתם רק "שפים מתחילים" – המתכון הזה בטוח יצליח!

 שורה תחתונה: זה הסלט הכי קל להכנה שישדרג כל ארוחה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

 

סלט חצילים ופטריות

סלט חצילים ופטריות שתמיד מצליח

תמיד מצליח! סלט חצילים ופטריות בתחמיץ שאפשר להוסיף לכל ארוחה כפתיח נפלא או כתוספת לעיקרית. קל להכין את הסלט, גם אם מגיעים אורחים בהפתעה!
ציון 4.27 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: במטבח של אורלי

המצרכים

  • 4 יח ' חצילים קטנים
  • פטריות שמפיניון (לשטוף ולפרוס)
  • מלח גס

תיבול:

  • 2 יח' לימונים (מיץ)
  • 1/4 כוס חומץ
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • חותכים 4 חצילים קטנים לעיגולים בעובי של חצי ס"מ, מפזרים מלח גס ומשאירים כשעה
  • שוטפים את החצילים ומטגנים
  • מסדרים בקופסה שכבות של חצילים/פטריות שמפיניון חתוכות גס
  • מוסיפים את תערובת הטיבול מעל לפי הטעם, אפשר לקשט בפטרוזליה טריה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
סלט חצילים ופטריות
קרדיט: מהמטבח של אורלי

                                                                                                        

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

Similar Posts

4 Comments

  1. המתכון נרטה פשוט וטעים
    אבלללל
    אם מתיימר להיות בריא, למה מטגנים את החצילים ולא קולים בתנור כמו אנטי פסטי ?

    1. היי יעלי!
      צודקת, אפשר בהחלט לאפות בתנור עם שמן על חום גבוה.
      תודה רבה על התגובה שלך 🙂

  2. המתכון חלקי:
    1. באיזה סוג שמן להשתמש? זית? קנולה? שומשום?
    2. מה עושים עם הפטריות? מטגנים? לא מטגנים? חותכים? מכניסים שלמות?
    3. בנוסף לפטריות ולחצילים שבתמונה יש 2-3 דברים לבנים. מה הם?

    1. היי גילי, שמן זית כמו שרשום במתכון. את הפטריות רק לשטוף ולפרוס, והלבן זה גם פטריות פשוט בגלל האור נראה שונה. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?