קציצות כרובית מזינות וטעימות
קלות להכנה וטעימות בצורה מטורפת. מתכון קציצות כרובית רכות וממכרות, שאי אפשר להפסיק לטרוף אותן!
למי מאיתנו לא נשארו שאריות של ירקות במקרר שכאב הלב לזרוק? כמה פעמים זו הייתה הכרובית היפה ששוכבת לה במקרר?
הנה לכם מתכון משגע ומפתיע מכרובית. קשה להאמין שהקציצות המדהימות האלו עשויות מכרובית! קציצות מטריפות, בריאות וטעימות במיוחד שכיף להכין ולזלול, ובקרוב יהפכו לפריט קבוע בתפריט המשפחתי.
למה באמת כדאי לכם: קציצות כרובית
- בריאות בריאות בריאות! מתכון מושלם לקציצות מכרובית טרייה וטעימה.
- קלות ומהירות להכנה, מעולות למי ששומר ואוכל בריא (אם אופים אותן בתמור).
- הפתרון המושלם לשאריות הכרובית שנשארת ובפחות מחצי שעה ארוחה מצויינת!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
קציצות כרובית מזינות וטעימות
קלות להכנה וטעימות בצורה מטורפת. מתכון קציצות כרובית רכות וממכרות, שאי אפשר להפסיק לטרוף אותן!
לדרג
המצרכים
- 1 כרובית יפה או שקית כרובית קפואה
- 1 חבילה כוסברה
- 1 בצל חתוך ומטוגן
- 1 ביצה
- 1 כוס קמח
- 2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים
- לתיבול
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף מרק עוף
- קורט פפריקה
- 2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
- לשים בסיר עם מים ומעט מלח כרובית מחולקת לפרחים ולבשל כ10 דקות.
- להניח במסננת .
- לימעוך גס את הכרובית.
- להוסיף את תפוחי האדמה מעוכים.
- לערבב הייטב .
- להוסיף את הכוסברה.
- הקמח, הבצל המטוגן, ביצה, מיץ לימון, ואת שאר התבלינים.
- לערבב הייטב ולהניח למנוחה 15 דקות.
- לחמם שמן לא עמוק במיוחד .
- ליצור קציצות בעזרת ידיים רטובות יש לסיר השמן .
- להזהיב משניי הצדדים להוציא לנייר סופג ולהגיש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות:קציצות כרובית
האם ניתן לאפות במקום לטגן? בוודאי. אפשר לאפות בתנור על 180 מעלות כ30 דקות. |
הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון
"היום הכנתי את הקציצות כרובית יאמי יאמי תודה לאורה ארגוב על המתכון המנצח"
יהודית נחמיאס
גולשת בפייסבוק
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
-
מקור: אורה ארגוב | מוזמנים לעקוב: אוסף המתכונים הייחודיים של אורה ארגוב