עוגיות מגולגלות שומשום מפנקות

עוגיות מגולגלות מושלמות מבצק מיוחד!
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.35 על ידי 52 דירוגים
עוגיות מגולגלות

עוגיות מגולגלות מעולם לא היו טעימות כל כך- ואפילו בריאות יותר מהעוגיות שהכנתם עד היום!

הבצק הטעים, המילוי האהוב והצורה הייחודית – הרולדה. עוגיות נהדרות ליומיום, לאירוח, או לכל רגע בו מתחשק להתפנק! מגולגלות במילוי חלבה מפתיע וציפוי שומשום שיתרונותיו הבריאותיים רבים. מומלץ בחום!

ספר המתכונים של נועם זיגדון

מגולגלות שומשום

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

מגולגלות שומשום במילוי חלבה
קרדיט: נועם זיגדון
מגולגלות שומשום במילוי חלבה
קרדיט: נועם זיגדון
מגולגלות שומשום במילוי חלבה
קרדיט: נועם זיגדון
מגולגלות שומשום במילוי חלבה
קרדיט: נועם זיגדון
מגולגלות שומשום במילוי חלבה
קרדיט: נועם זיגדון

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

עוגיות מגולגלות

עוגיות מגולגלות שומשום מפנקות

עוגיות מגולגלות מושלמות מבצק מיוחד!
ציון 4.35 על ידי 52 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית חמה או כוס אונברסלית 240 מ"ל

המצרכים

לבצק:

  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס מיץ תפוזים סחוט
  • ½ כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים L
  • 2 כוסות שומשום
  • 2 כוסות קמח

למלית:

  • ½ כוס ממרח חלווה איכותי

או

  • ½ כוס ממרח תמרים (מומלץ להוסיף קינמון) (או כל ממרח שאוהבים)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים לבצק במרקם מעט דביק ומפזרים קמח על הבצק ועל המשטח.
  • מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ולאחר מכן משטחים אותם למלבן אחיד.
  • מורחים את הממרח, מגלגלים לרולדה ומעבירים אותה לתבנית.
  • חותכים את העוגיות כמעט עד הסוף, ברוחב של כ- 2 ס”מ.
  • אופים בתנור שחומם מראש, בטמפרטורה של 170° מעלות למשך 20-25 דקות, עד להזהבה.
  • מצננים מעט את הרולדות לפני שפורסים אותן, מומלץ לפזר מעט אבקת סוכר לפני ההגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: מגולגלות שומשום

האם צריך אבקת אפייה?
לא, אין צורך.
אפשר להכין במילוי חלווה?
בוודאי! אפילו מומלץ!

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
מגולגלות שומשום במילוי חלבה

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

7 Comments

  1. מה ככ בריא? 2 כוסות קמח לבן, המון תמרים = סוכר. לא חכמה להכין מקמח לבן. לו היה קמח בריא ( שעורה, שיבולת שועל, שיפון ו/או קמח שקדים וקוקוס) , אז היה בריא.

    1. שומשום, תמרים וחלבה אלה דברים שמעבר לערך הקלורי שלהם יש בהם תועלת וערך בריאותי, ממליצים לנסות!

    1. היי אוריאן!
      תודה על התגובה 🙂
      אם את מעדיפה לשים יותר דגש על הבריאות אז אפשר להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין.
      מקווים שעזרנו!

    1. היי פנינה 🙂
      אפשר להמיר לקמח כוסמין 70%.
      טיפ: עדיף שלא להשתמש ב-100% מפני שאז התוצאה תהיה דחוסה וכבדה.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?