עוגיות שיבולת שועל טחינה ואגוזים
מתכון פשוט ומהיר של עוגיות בריאות וטעימות עם שיבולת שועל טחינה אגוזים ועוד, שמתאימות כנשנוש על יד שתייה חמה או סתם ככה. תוך 30 דקות כולל שטיפת כלים יהיו לכם עוגיות מעולות.
עוגיות שיבולת שועל טחינה ואגוזים

אין כמו קפה! בעצם, אין כמו קפה עם איזה נשנוש קטן בצד..
רוצים לגלות איך להנות מקפה ועוגיות מעולות ללא רגשות אשם תוך פחות מ-30 דקות?
הנה מתכון לעוגיות שיבולת שועל בריאות שמלוות את הקפה באופן מושלם. מה שעוד יותר מושלם זה הקלות שבה מכינים אותן!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/חני-קונאשוילי" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של חני קונאשוילי [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: עוגיות שיבולת שועל
- פשוט וטעים, כל אחד יכול להכין את המתכון הזה!
- עוגיות במתיקות מעודנת שכיף לאכול.
- הדרך הכי טובה להתחיל את היום!
- מתאימות למי ששומר על הגזרה אבל אוהב מתוקים.
- 30 דקות כולל שטיפת כלים ויש לכם עוגיות מעולות!
שורה תחתונה:
עוגיות מושלמות ובריאות – קדימה להדליק תנורים!

עוגיות שיבולת שועל טחינה ואגוזים
ציוד
המצרכים
- חצי כוס קמח ((אפשר לשלב קמח לבן ומלא 50:50) )
- 1 ביצה
- 2 כפות אבקת קוקוס
- 3 כפות שיבולת שועל
- 1/3 כוס סוכר חום
- 1 כף דבש
- 3 כפות שמן
- 3 כפות טחינה
- ½ כוס אגוזי מלך קצוצים
- 2 כפות מים
אופן ההכנה
- בקערה, מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את הבלילה בעזרת כפית על תבנית מרופדת בנייר אפייה, המתכון מספיק לכ-20 עוגיות, חשוב להקפיד על מרווח בין עוגיה לעוגיה!
- אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להזהבה של העוגיות ( בין 10-20 דקות)
שאלות נפוצות: עוגיות שיבולת שועל
אין לי סוכר חום, האם אפשר להמיר את הסוכר החום בסוכר לבן?
אפשר להשתמש בסוכר לבן, אך מומלץ להשתמש בחום. |

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות
מקור: חני קונאשוילי
מוזמנים לעקוב בדף: מחברת המתכונים של חני קונאשוילי
מה זה אבקת קוקוס? אפשר קוקוס טחון?
הכוונה לקוקוס טחון. בהצלחה!
האם להשתמש בשיבולת שועל קוואקר נמסה או שבולת שועל עבה?
תודה
היי רחל!
אנחנו ממליצים להשתמש בשיבולת שועל עבה.
בהצלחה 🙂
זה קמח תופח או קמח רגיל
היי לאה!
קמח רגיל 🙂
אפשר קמח מלא או כוסמין?