| |

עוגת סברינה עסיסית ומרשימה

עוגה מפוארת ומרשימה במראה מהמם. מקבלת מרקם עסיסי עם שילוב טעמים מענג בכל ביס. הכי ממכרת לשבת!
בהשראת: כפיר דהן
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
עוגת סברינה עסיסית

מחפשים להרשים את כל המשפחה ואורחים לכבוד השבת? אז סברינה לבנה ומהממת היא בדיוק מה שאתם צריכים!

קבלו מתכון לעוגת סברינה גבוהה ומהממת המקבלת מרקם רך ועסיסי עם בצק חלומי המורטב בסירופ מתקתק ומשודך לקצפת עננית ועשירה.

עוגה מיוחדת ומדהימה שתמיד מגרה את כל מי שבחדר לקחת ביס, ואז כבר אי אפשר להפסיק לאכול. חובה לא לפספס!

מתכון באדיבות: כפיר דהן

ספר המתכונים של כפיר דהן

עוגת סברינה עסיסית

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

עוגת סברינה עסיסית

עוגת סברינה עסיסית ומרשימה

עוגה מפוארת ומרשימה במראה מהמם. מקבלת מרקם עסיסי עם שילוב טעמים מענג בכל ביס. הכי ממכרת לשבת!
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
לדרג
באדיבות: כפיר דהן

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 5 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פתי בר (טחון דק)
  • 1 כפית סולת
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ½ כוס שמן
  • ¼ כוס חלב (לפרווה אפשר מיץ תפוזים)

לסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות מים
  • ¼ כוס משקה רום
  • 3 טיפות לימון

לקצפת:

  • 1 פודינג וניל
  • ½ כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר למשך 5 דקות.
  • מנמיכים את המהירות ומוסיפים את החלמונים, שמן וחלב.
  • מערבבים את כל היבשים ומוסיפים לתערובת ומערבבים בתנועות עטיפה.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-160 מעלות טורבו עד להזהבה. כ-30-35 דקות.
  • להכנת הסירופ - מבשלים הכל ביחד על אש נמוכה למשך 20 דקות.
  • להכנת הקצפת - מקציפים את כל החומרים יחד.
  • כאשר העוגה מוכנה, מוציאים אותה מהתנור, מרטיבים בסירופ ומורחים מהקצפת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגת סברינה זו? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

אין ספק שכל המשפחה תאהב עוגת סברינה זו, אבל אם בא לכם לגוון, קבלו עוד מתכון לסברינה הכי מדהימה >> מתכון לעוגת סברינה

מקור: עוגת סברינה – כפיר דהן

Similar Posts

7 Comments

    1. התנאי למזיגת סירופ על עוגות בד"כ: או שגם העוגה וגם הסירופ חמים. או שרק אחד מהם יהיה חם. בהצלחה!

  1. 5 stars
    עשיתי אותה יצאה מעולה.
    הפכתי אותה לפרווה -והשתמשתי במשקה שיבולת שועל ( הכתום של תנובה), ובשמנת צמחית.
    *הפחתתי בכמות הסוכר
    רום- שמתי פשוט תמצית רום( פקק), 1/2 כוס סוכר.לימון השארתי 3 טיפות לימון.

    1. היי רוני, אפשר בתבנית 24 או 26 ועל הרום פשוט לוותר או להחליף בכף תמצית וניל. בהצלחה!

  2. היי.אני מכירה את המתכון עם פירורי לחם או רק סולת.מעניי לנסות עם פתי בר.
    מה שחשוב בעוגה להרטיב אותה מאד .לא להיבהל מכמות הנוזלים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?