Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוחים קלה עם אגוזים וצימוקים
עוגת תפוחים מדהימה ומרשימה בהכנה פשוטה וסופר קלה. מקבלת מרקם רך ועסיסי עם שילוב טעמים אדיר!
ציון
4.23
על ידי
9
דירוגים
באדיבות:
מירב דהן
ציוד
2 תבניות אינגליש קייק / תבנית 24
המצרכים
▢
4
תפוחים
(חתוכים לקוביות)
▢
2
כפות סוכר חום
▢
¾
כוס סוכר
▢
1
כוס שמן
▢
2
כוסות קמח תופח
▢
¼
כוס צימוקים
▢
4
ביצים
▢
1
כף קינמון
▢
אגוזים קצוצים
(לפיזור מעל)
אופן ההכנה
חותכים את התפוחים לקוביות ואז מוסיפים 2 כפות סוכר חום ומערבבים.
מוסיפים לאותה קערה ¾ כוס סוכר עם כוס שמן, הקמח התופח ורבע כוס צימוקים.
טורפים 4 ביצים בקערה ושופכים מעל התפוחים ואז מוסיפים כף קינמון.
משמנים תבנית ושופכים לתוכה את התערובת
מפזרים מעל אגוזים קצוצים ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.