Go Back
עוגת תפוחים קלה ע

עוגת תפוחים קלה עם אגוזים וצימוקים

עוגת תפוחים מדהימה ומרשימה בהכנה פשוטה וסופר קלה. מקבלת מרקם רך ועסיסי עם שילוב טעמים אדיר!
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: מירב דהן

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק / תבנית 24

המצרכים

  • 4 תפוחים (חתוכים לקוביות)
  • 2 כפות סוכר חום
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח
  • ¼ כוס צימוקים
  • 4 ביצים
  • 1 כף קינמון
  • אגוזים קצוצים (לפיזור מעל)

אופן ההכנה

  • חותכים את התפוחים לקוביות ואז מוסיפים 2 כפות סוכר חום ומערבבים.
  • מוסיפים לאותה קערה ¾ כוס סוכר עם כוס שמן, הקמח התופח ורבע כוס צימוקים.
  • טורפים 4 ביצים בקערה ושופכים מעל התפוחים ואז מוסיפים כף קינמון.
  • משמנים תבנית ושופכים לתוכה את התערובת
  • מפזרים מעל אגוזים קצוצים ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.