| | | |

פאי אגוזים בקלי קלות

מעדן משגע בשילוב טעמים מענג שאפשר להכין בשיא הקלות מבלי מיקסרים וסיבוכים מיותרים
בהשראת: ציפורה דרור
ציון 4.42 על ידי 36 דירוגים
פאי אגוזים בקלי ק

גם אתם מתים על קינוחי אגוזים בכל צורותיהם? כבר לא צריך לחשוש מסיבוכים עם מתכון פאי זה שמכינים בשיא הקלות!

קבלו מתכון לפאי אגוזים בטעם שיא השלמות, המשלב תחתית בצק פריך בטירוף עם המון אגוזים מפנקים מעל וסירופ מייפל מתקתק.

פאי אגוזים נדיר בהכנה פשוטה, ללא מיקסר וללא התעסקות מרובה, רק 5 דקות הכנה ושעה בתנור ויש לנו פאי מענג ויפהפה!

מתכון באדיבות: ציפורה דרור

ספר המתכונים של ציפורה דרור

פאי אגוזים בקלי ק

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פאי אגוזים בקלי ק

פאי אגוזים בקלי קלות

מעדן משגע בשילוב טעמים מענג שאפשר להכין בשיא הקלות מבלי מיקסרים וסיבוכים מיותרים
ציון 4.42 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: ציפורה דרור

ציוד

תבנית פאי 26 או תבנית אלומיניום עגולה בגודל דומה

המצרכים

לפאי:

  • 100 גרם מחמאה (רכה)
  • 2 כוסות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל

להוספה מעל:

  • 150 גרם אגוזים או פקאנים
  • סירופ מייפל (לאחר אפיה,כ- ½ כוס סירופ מייפל אמיתי או כמה שאוהבים)

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המרכיבים לפאי יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נשטח בתבנית עגולה אלומיניום.
  • נסדר מעל את האגוזים אגוזים, ואז נכניס לתנור למשך שעה של אפייה בחום של 150 מעלות.
  • שיוצא הפאי, שופכים מייפל בנדיבות ומזיזים מצד לצד התבנית שיגיע לכל חלקי העוגה.
  • מומלץ להקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פאי אגוזים בקלי ק


מה חושבים על: פאי אגוזים
פאי אגוזים בקלי ק
ציפורה דרור: "הכנתי שוב השבת הפעם עם פקאן מסוכר"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פאי אגוזים – ציפורה דרור

Similar Posts

7 Comments

  1. 1. כתבת בסוף שרצוי להקפיא. מדוע?
    2. איך להפשיר, בתנור או סתם לתת לה לעמוד מחוץ לפריזר?
    3. איך אוכלים את הפאי, חם או קר?

    1. היי מיכל 🙂
      מתנצלים על הבלבול:
      1. ככה היא נשמרת הכי טוב, אם את יודעת מראש שייקח זמן לסיים אותה.
      2. גם וגם, הכל שאלה של מתי את רוצה לאכול אותה.
      3. אפשר חם או קר, כל אחד אוהב את זה בצורה שונה.
      מקווים שהצלחנו לענות על השאלות החשובות שלך!

  2. מה קוטר התבנית? דבר נוסף לא רשום עם המחמאה רכה או קרה זה מאוד חשוב שנותנים מתכון.
    ומייפל לא רשום כמות אי אפשר סתם לשפוך כמה שרוצים איפה הכמות.

    1. הייי חנה, המתכון מתאין לתבנית פאי 26 או תבנית אחרת בנפח זהה, על המחמאה להיות רכה וסירופ מייפל אפשר בהחלט לשים כמה שאוהבים, פחות או יותר חצי כוס. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?