Go Back
פאי אגוזים בקלי ק

פאי אגוזים בקלי קלות

מעדן משגע בשילוב טעמים מענג שאפשר להכין בשיא הקלות מבלי מיקסרים וסיבוכים מיותרים
ציון 4.42 על ידי 36 דירוגים
באדיבות: ציפורה דרור

ציוד

תבנית פאי 26 או תבנית אלומיניום עגולה בגודל דומה

המצרכים

לפאי:

  • 100 גרם מחמאה (רכה)
  • 2 כוסות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל

להוספה מעל:

  • 150 גרם אגוזים או פקאנים
  • סירופ מייפל (לאחר אפיה,כ- ½ כוס סירופ מייפל אמיתי או כמה שאוהבים)

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המרכיבים לפאי יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נשטח בתבנית עגולה אלומיניום.
  • נסדר מעל את האגוזים אגוזים, ואז נכניס לתנור למשך שעה של אפייה בחום של 150 מעלות.
  • שיוצא הפאי, שופכים מייפל בנדיבות ומזיזים מצד לצד התבנית שיגיע לכל חלקי העוגה.
  • מומלץ להקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.