Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
פאי אגוזים בקלי קלות
מעדן משגע בשילוב טעמים מענג שאפשר להכין בשיא הקלות מבלי מיקסרים וסיבוכים מיותרים
ציון
4.42
על ידי
36
דירוגים
באדיבות:
ציפורה דרור
ציוד
תבנית פאי 26 או תבנית אלומיניום עגולה בגודל דומה
המצרכים
לפאי:
▢
100
גרם מחמאה
(רכה)
▢
2
כוסות קמח
▢
½
כוס סוכר
▢
1
ביצה
▢
1
שקית אבקת אפיה
▢
1
שקית סוכר וניל
להוספה מעל:
▢
150
גרם אגוזים או פקאנים
▢
סירופ מייפל
(לאחר אפיה,כ- ½ כוס סירופ מייפל אמיתי או כמה שאוהבים)
אופן ההכנה
נערבב את כל המרכיבים לפאי יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
נשטח בתבנית עגולה אלומיניום.
נסדר מעל את האגוזים אגוזים, ואז נכניס לתנור למשך שעה של אפייה בחום של 150 מעלות.
שיוצא הפאי, שופכים מייפל בנדיבות ומזיזים מצד לצד התבנית שיגיע לכל חלקי העוגה.
מומלץ להקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.