עוגיות עבאדי פריכות, טעימות וקלות
עוגיות קלילות ומאוד קלות להכנה המושלמות לנשנוש מהיר, פריך וטעים במיוחד. אי אפשר לעמוד בפניהם!
הגיע הזמן להשתולל ולהתפנק עם עוגיות העבאדי הכי טעימות שתמיד מושלמות לנשנוש אין סופי!
קבלו מתכון לעוגיות עבאדי אגדיות, המקבלות פריכות מטריפה עם מרקם חולי חלומי לצד טעם עשיר שאי אפשר לא לזלול.
עוגיות קלילות בהכנה שיא הקלות שתמיד כדאי שיהיו בצנצנת על השיש בשביל נשנוש מהיר ומענג. ביס אחד ולא תפסיקו לאכול!
עוגיות עבאדי פריכות, טעימות וקלות
עוגיות קלילות ומאוד קלות להכנה המושלמות לנשנוש מהיר, פריך וטעים במיוחד. אי אפשר לעמוד בפניהם!
לדרג
כמות 40 עוגיות
המצרכים
- ½ קילו קמח (½3 כוסות קמח)
- 200 גרם מחמאה/ חמאה/ מרגרינה מומסת (אפשר גם נטורינה או חצי כוס שמן)
- ¼ כוס שמן
- ¾ כוס מים
- 1 כף שטוחה מלח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כפית שמרים יבשים
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- 100 גרם שומשום
אופן ההכנה
- לתוך קערת המיקסר מכניסים את המחמאה המומסת, השמן, הקמח, מלח, שמרים, אבקת אפייה ומים, ומערבבים למשך כ-7 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- יוצרים עיגולים ובעזרת האצבע מחוררים באמצע הכדור ומסדרים אותו יפה לטבעת חלקה. כדאי שהחור יהיה יותר פתוח מחור של אצבע כי בזמן האפייה העוגייה תופחת מעט והחור מעט נסגר.
- מסדרים במעט מרווח על תבנית עם נייר אפייה.
- מורחים ביצה ובקערית עם שומשום מצפים כל עוגיה שמרחנו ביצה.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד להזהבה יפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות עבאדי
המים מהברז ? השתמשתי במים מעט פושרים. |
מה חושבים על: עוגיות עבאדי
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
-
- מתכון לעוגיות – אוסף 12 מתכוני עוגיות קלות להכנה
- חטיף בריאות עם פיצוחים
- רולדת תמרים וקינמון מנצחת
- עוגיות ריבה קלות בצורת פרח
- עוגיות קוקוס פריכות ב-5 דקות
- 3 מתכוני עוגיות מבצק עלים
היי
אין צורך להתפיח את הבצק?
לא כתוב במתכון
תודה
היי,
אין צורך להתפיח 🙂
בהצלחה!
בצק מעולה, קל להכנה, רך ונוח לעבודה, השתמשתי בשמרים טריים. אפיתי חצי שעה כל נגלה, יצא מעולה! תודה רבה, חבל שלא יודעת איך לצרף תמונה
אפשר עם קמח כוסמין ואם כן האם לשנות משהו במרכיבים
אפשר, רק היינו ממליצים לך על מתכון אחר שהוא כבר כזה.
עוגיות עבאדי מקמח כוסמין מלא – מרי שקד שירזי.
האם 200 גרם מרגרינה יכולים להיות מוחלפים רק בחצי כוס שמן???