קינוח כוסות מילקי לילדים
ההפתעה הכי נעימה וטעימה שיש עבור הילדים שלכם! קינוחי כוסות אישיים מילקי במיוחד לילדים, עם המון אהבה, קישוטים יפים וטעמים מופלאים!
לכבוד חג הפורים שמתקרב, קבלו מתכון מטריף למשהו מתוק קצת אחר.
קינוח כוסות מילקי שילדים הכי הכי אוהבים, כהפתעה לכל הגן, בית הספר, בעבודה או אפילו למשפחה.
הכי כיף להפתיע את הילדים המתוקים שלנו עם משהו שונה, חדש וטעים, וקינוחים אישיים זה ה-דבר. מתנת חג מפנקת, חמודה ומרגשת עבור כל ילד וילד. לכל ילד קינוח כוסות מיוחד משלו – כי איזה כיף לראות את החיוך התמים על הפנים שלהם!
למה באמת כדאי לכם: קינוח כוסות
- הפתעה אישית ומיוחדת : קינוח כוסות אישיים תמיד כיף לקבל. לכל אחד קינוח אישי משלו, עם קישוטים שהם רק שלו, וכוס מיוחדת ויפה שהיא רק שלו.
- נוח לחלק בקבוצות גדולות: בעיקר בקבוצות ילדים בגן/ בבתי הספר, קינוחים אישיים נוחים יותר לחלוקה לכל ילד אשר חוסך זמן ולכלוך על חיתוך העוגה.
- קינוח הכי טעים שיש : קינוח עם בסיס בראוניז מפנק וקציפה של גבינה טעימה במיוחד.
- "סוחט המחמאות" : גם כי חיצוניותו של הקינוח מדהימה ויפייפיה, אך טעמי הקינוח טעימים במיוחד, ואין אחד שנשאר אדיש לקינוחי כוסות מילקי.
שורה תחתונה: אל תוותרו על ההפתעה הטעימה הזו עבור הילדים האהובים שלכם!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
קינוח כוסות מילקי לילדים
ההפתעה הכי נעימה וטעימה שיש עבור הילדים שלכם! קינוחי כוסות אישיים מילקי במיוחד לילדים, עם המון אהבה, קישוטים יפים וטעמים מופלאים!
לדרג
ציוד
חבילה כוסות אישיות ניתן להשיג במקס סטוק או כל חנות אפייה.
המצרכים
לברואניז:
- 200 גרם שוקולד מריר (רצוי 60% מוצקי קקאו)
- 120 גרם חמאה
- 200 גרם סוכר לבן
- 3 ביצים L (בטמפרטורת החדר)
- כפית משחת וניל
- 140 גרם קמח לבן מנופה
- 30 גרם אבקת קקאו כהה
- 1 כפית מלח דק
למוס גבינה:
- 650 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה (חלבית)
- ½1 צנצנת חלב מרוכז (300 מ"ל לצנצנת)
- 2 גביעי שמנת חמוצה 27 אחוז שומן (150 מ"ל לגביע)
- 1 גביע יוגורט מתיקות מעודנת יופלה (150 מ"ל)
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
אופן ההכנה
- אופן הכנה בראוניז:
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בגודל 20*30 בנייר אפייה.
- ממיסים את השוקולדבפולסים במיקרוגל בקערה חסינת חום. טורפים לקבלת תערובת אחידה ומצננים כחמש דקות.
- מניחים את הסוכר והביצים בקערת מיקסר המצויד בבלון הקצפה ומעבדים במהירות גבוהה כחמש דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה מאוד.
- מוסיפים את המשחת הוניל ותערובת השוקולד והחמאה ומעבדים במהירות בינונית כדקה, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית.
- מוסיפים לתערובת שבקערת המיקסר את הקמח, אבקת הקקאו והמלח ומעבדים במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מערבבים את תערובת הבראוניז שוב עם לקקן על מנת לוודא שהתערובת אחידה לחלוטין.
- משטחים את התערובת בתבנית, ואופים 15 דקות, עד שהבראוניז מעט יציב , תפוח וסדוק בשוליים אך רוטט מעט במרכז.
- מוציאים את הבראוניז מהתנור ומעבירים מיד למקרר , לטובת התייצבות.
- לאחר שהבראוניז היה במקרר מספר שעות, לחתוך באמצעות סכין חדה ריבועים, להניח במרכז של הכוס קינוח ?
- מעל לפזר קרנאץ פקאן מצופה בשוקולד ( ניתן לקנות בחנות למוצרי אפיה)
אופן ההכנה מוס גבינה :
- להקציף במיקסר במהירות בינונית את השמנת להקצפה 2 דקות לערך
- להוסיף חלב מרוכז , אינסטנט פודינג ואת השמנות והיוגורט לקערה ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קרם רך ויציב אך לא קשה.
- להעביר לקנקן או משפך למי שיש.
- לשפוך מעל הכוסות קינוח ששמנו בצד עם התחתית בראוניז .
- להכניס למקרר ללילה שלם.
- לפזר מעל תלתלי שוקולד כמו במילקיי ( ניתן לקנות בחנויות למוצרי אפיה ) .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הבמה כולה שלכם:
"אלופה!!! יצא מושלם והטעם עדין בפה…"
מרה ישראל
מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Meri Kogan | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @meri_kogan