Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס
קראנצ'יות מטריפה עם טעם מושלם
ציון
4.60
על ידי
27
דירוגים
באדיבות:
אילנה לוי
ציוד
כוס מדידה 250 מ"ל
המצרכים
▢
1
כוס שיבולת שועל עבה
▢
2
כוסות קמח
▢
½
כוס ועוד כף סוכר חום
▢
½
כוס אגוזים טחונים גס
▢
½
כוס קוקוס
▢
1
כפית אבקת אפיה
▢
1
שקית סוכר וניל
▢
1
כפית קינמון
▢
½
כוס שמן
▢
¼
כוס מיץ תפוזים
▢
1
כפית תמצית רום
▢
1
כפית תמצית וניל
▢
2
ביצים
▢
1
חבילה שוקולד צ'יפס מריר
(250 גרם - אפשר גם פחות)
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים, ומניחים על נייר אפיה ומשטחים אותם מעט.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20-25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.