Go Back
עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס

קראנצ'יות מטריפה עם טעם מושלם
ציון 4.60 על ידי 27 דירוגים
באדיבות: אילנה לוי

ציוד

כוס מדידה 250 מ"ל

המצרכים

  • 1 כוס שיבולת שועל עבה
  • 2 כוסות קמח
  • ½ כוס ועוד כף סוכר חום
  • ½ כוס אגוזים טחונים גס
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית קינמון
  • ½ כוס שמן
  • ¼ כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית תמצית רום
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 1 חבילה שוקולד צ'יפס מריר (250 גרם - אפשר גם פחות)

אופן ההכנה

  • מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
  • בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים, ומניחים על נייר אפיה ומשטחים אותם מעט.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20-25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.