|

לימון כבוש ביתי מהיר

כמה שקל כך הוא טעים
בהשראת: דוד מירב זריהם
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
לימון כבוש

כאשר החיים נותנים לכם לימונים, תעשו לימון כבוש הכי טעים עם מתכון נדיר זה!

קבלו מתכון ללימון כבוש ביתי מהיר וקל להכנה שתמיד מניב תוצאות שיא השלמות עם טעם מדהים וקליפת לימונים רכה ומדהימה.

תוספת מטריפה שתמיד מתאימה לכל ארוחה ולכל שולחן, ותמיד גונבת את כל תשומת הלב. חובה להכנה!

מתכון באדיבות: דוד מירב זריהם

ספר המתכונים של דוד מירב זריהם

 

לימון כבוש

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לימון כבוש

לימון כבוש ביתי מהיר

כמה שקל כך הוא טעים
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
לדרג
באדיבות: דוד מירב זריהם

המצרכים

  • לימונים מאורכים עם קליפה עבה
  • מלח עבה

אופן ההכנה

  • ניקח לימונים צהובים ויפים, נשטוף אותם ונפרוס אותם לפרוסות בעובי סנטימטר אחד
  • לאחר מכן נסדר בקערה בשכבות כאשר לא לשים פלח על פלח (ראו בתמונות) ובין כל שכבה לשכבה מפזרים בנדיבות מלח עבה
  • נכסה בנייר כסף ליומיים, לאחר יומיים נערבב את הקערה בצורה כזאת שכל מה שמלטה יעלה למעלה ונכסה שוב לעוד יומיים (חוזרים על כך 3 פעמים)
  • לאחר מכן נסדר בצנצנות (עבודה קשה אבל אפשר להוציא את החרצנים, הם נותנים מרירות)
  • נסדר בצנצנת בצורה שלא ישב פלח על פלח (בצורה כמו בתמונות)
  • את הצנצנות נמלא שווה בשווה במיץ הלימון שנשאר בתוך הקערה ואת שאר הצנצנת נמלא מים
  • נערבב טוב שהכל מתערבב ומחלחל פנימה, סוגרים ליומיים שלושה וזה מוכן לאכילה
  • ככל שישב יותר בצנצנת ככה הקליפה יותר תהיה רכה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

לימון כבוש


שאלות נפוצות: לימון כבוש ביתי

כמה זמן זה מחזיק במקרר?
אני לא שמה במקרר ,אלא במקום מוצל וזה מחזיק כמה חודשים טובים.
לאורך ימי ההכנה הצנצנות צריכות להיות במקרר?
אין צורך.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: לימון כבוש – דוד מירב זריהם

Similar Posts

6 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?