ניקח לימונים צהובים ויפים, נשטוף אותם ונפרוס אותם לפרוסות בעובי סנטימטר אחד
לאחר מכן נסדר בקערה בשכבות כאשר לא לשים פלח על פלח (ראו בתמונות) ובין כל שכבה לשכבה מפזרים בנדיבות מלח עבה
נכסה בנייר כסף ליומיים, לאחר יומיים נערבב את הקערה בצורה כזאת שכל מה שמלטה יעלה למעלה ונכסה שוב לעוד יומיים (חוזרים על כך 3 פעמים)
לאחר מכן נסדר בצנצנות (עבודה קשה אבל אפשר להוציא את החרצנים, הם נותנים מרירות)
נסדר בצנצנת בצורה שלא ישב פלח על פלח (בצורה כמו בתמונות)
את הצנצנות נמלא שווה בשווה במיץ הלימון שנשאר בתוך הקערה ואת שאר הצנצנת נמלא מים
נערבב טוב שהכל מתערבב ומחלחל פנימה, סוגרים ליומיים שלושה וזה מוכן לאכילה
ככל שישב יותר בצנצנת ככה הקליפה יותר תהיה רכה