לימון כבוש ביתי מהיר
כמה שקל כך הוא טעים
כאשר החיים נותנים לכם לימונים, תעשו לימון כבוש הכי טעים עם מתכון נדיר זה!
קבלו מתכון ללימון כבוש ביתי מהיר וקל להכנה שתמיד מניב תוצאות שיא השלמות עם טעם מדהים וקליפת לימונים רכה ומדהימה.
תוספת מטריפה שתמיד מתאימה לכל ארוחה ולכל שולחן, ותמיד גונבת את כל תשומת הלב. חובה להכנה!
מתכון באדיבות: דוד מירב זריהם
ספר המתכונים של דוד מירב זריהם
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- לימונים מאורכים עם קליפה עבה
- מלח עבה
אופן ההכנה
- ניקח לימונים צהובים ויפים, נשטוף אותם ונפרוס אותם לפרוסות בעובי סנטימטר אחד
- לאחר מכן נסדר בקערה בשכבות כאשר לא לשים פלח על פלח (ראו בתמונות) ובין כל שכבה לשכבה מפזרים בנדיבות מלח עבה
- נכסה בנייר כסף ליומיים, לאחר יומיים נערבב את הקערה בצורה כזאת שכל מה שמלטה יעלה למעלה ונכסה שוב לעוד יומיים (חוזרים על כך 3 פעמים)
- לאחר מכן נסדר בצנצנות (עבודה קשה אבל אפשר להוציא את החרצנים, הם נותנים מרירות)
- נסדר בצנצנת בצורה שלא ישב פלח על פלח (בצורה כמו בתמונות)
- את הצנצנות נמלא שווה בשווה במיץ הלימון שנשאר בתוך הקערה ואת שאר הצנצנת נמלא מים
- נערבב טוב שהכל מתערבב ומחלחל פנימה, סוגרים ליומיים שלושה וזה מוכן לאכילה
- ככל שישב יותר בצנצנת ככה הקליפה יותר תהיה רכה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לימון כבוש ביתי
כמה זמן זה מחזיק במקרר? אני לא שמה במקרר ,אלא במקום מוצל וזה מחזיק כמה חודשים טובים. |
לאורך ימי ההכנה הצנצנות צריכות להיות במקרר? אין צורך. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
איפה המתכון?
לא ניתן לדרג מתכון שאינו מופיע אפילו ברמז.תנו את המתכון, תקבלו דרוג.
היי לאה, המתכונים באתר שלנו מופיע במלבן האדום (לגלול קצת למטה). בהצלחה!
יומא טעים וקל מאד להכנה.
מה גורם לפעמים לעובש ??? אני מעקרת את הצנצנות,ולא נוגעת בידיים.
ועוד שאלה, את לא שמה מעט שמן למעלה???.
את לא אשמה. העובש נוצר בגלל שבעלך/ בנך/חתנך מכניס את המזלג לפה ושוב לצנצנת ולפעמים מוציא הרבה ומחזיר לצנצנת