|

סלמון אפוי בתנור עם ציפוי מעלף

עסיסיות מטריפה עם רכות מושלמת
בהשראת: אורה ארגוב
ציון 4.49 על ידי 136 דירוגים
סלמון בתנור

רוצים להפתיע את המשפחה במנת דגים בלתי נשכחת עם טעם שיישאר איתם עד סוף השבוע? אז זו המנה בשבילכם!

קבלו מתכון לסלמון בתנור בטעם שיא התדהמה, המתקבל בעסיסיות מטריפה ורכות מושלמת, ומצופה בציפוי מעלף המשדרג את הטעם ברמות.

פילה סלמון אפוי בתנור, מהממת ומרשימה במיוחד שתמיד תדאג לפנק את כולם בחווית טעמים אגדית במיוחד. את הסלמון הזה אין סיכוי שלא מכינים!

מתכון באדיבות: אורה ארגוב

ספר המתכונים של אורה ארגוב

 

פילה סלמון בתנור
פילה סלמון מפנק – דג סלמון בציפוי פיצוחים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סלמון בתנור

סלמון אפוי בתנור עם ציפוי מעלף

עסיסיות מטריפה עם רכות מושלמת
ציון 4.49 על ידי 136 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורה ארגוב

המצרכים

  • 4 חלקי דג סלמון (בלי עור)
  • 50 גרם קשיו (גרוס)
  • 50 גרם צנוברים (לא קלויים)

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות שום כתוש
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • ½ כוס פטרוזיליה יבשה
  • 1 כפית פפריקה

אופן ההכנה

  • שוטפים את הדגים ומסננים ואז משרים את הדגים למשך 15 דקות במיץ לימון ו-2 כפות חומץ, ואז שוטפים ומסננים.
  • בקערה שמים את כל המרכיבים לרוטב (חוץ מהקשיו וצנוברים) ומערבבים לאיחוד. ואז טובלים את הדגים למישרה במשך שעתיים במקרר.
  • מחממים תנור ל 180 מעלות, מסדרים את הדגים בתבנית לפזר את הקשיו והצנוברים על הדג ומכניסים לתנור למשך 15 דקות בחום של 180 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

סלמון בתנור
צילום: אורה ארגוב

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון סלמון בתנור זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סלמון בתנור – אורה ארגוב
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: אוסף המתכונים הייחודיים של אורה ארגוב

Similar Posts

12 Comments

    1. היי הדס,
      את בהחלט יכולה להוריד בכמות אם זה יותר מדי לטעמך.
      מקווים שיצא מעולה 🙂

  1. א. צריך לדאוג שהציפוי לא נשרף כי זה פוגע בטעם..
    הפיצוחים נשרפים מהר בתנור..
    ב. השריית דג סלומון במיץ תפוזים. החומץ והלימון כובשים את הדג. (מי שירצה לימון שיוסיף על הדג עצמו.. הכי טעים שיש!,)
    ג. קורט זנגביל ישדרג את המנה..
    ד. תודה על המתכון ושבת שלום.

    1. היי אלעד!
      תודה על התגובה שלך, יש בה טיפים טובים 🙂
      לגבי עניין הכבישה – משרים את הדגים למשך 15 דקות בלבד במיץ לימון ו-2 כפות חומץ.
      חתיכות הדג האלה עבות מדי לכבישה מהירה כזו, שהיתה בוודאי מתרחשת אם היינו משתמשים בחתיכות דקות של סלמון.
      שבת שלום גם לך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?