|

עוגת וופלים בטעם של פעם

נוסטלגית ומפתיעה בכל ביס
בהשראת: מאיה מיסקין
ציון 4.60 על ידי 15 דירוגים
עוגת וופלים

אין על עוגות הסבתות של פעם שתמיד מצליחות להרשים מחדש עם כמה שהן באמת טעימות. עשינו לכם חשק להכין? אז רוצו למטבח!

קבלו מתכון לעוגת וופלים משגעת בטעם של פעם המורכבת משכבות עונג של וופלים פריכים המשודכים לקרם שוקולד עשיר המקפיץ את הטעם לרמה הבאה.

עוגה הכי פשוטה להכנה שתמיד תפתיע אתכם מחדש. נוסטלגיה של טעמים בכל ביס קטן וטעים!

מתכון באדיבות: מאיה מיסקין

ספר המתכונים של מאיה מיסקין

 

עוגת וופלים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת וופלים

עוגת וופלים בטעם של פעם

נוסטלגית ומפתיעה בכל ביס
ציון 4.60 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: מאיה מיסקין

המצרכים

  • 1 חבילה דפי וופל עגולים (פרטים למטה)

לציפוי:

  • 200 גרם חלבה
  • ½ כוס סוכר
  • 2 כפות רום
  • 2 כפות דבש
  • 6 כפות קקאו
  • 300 גרם חמאה
  • 8 כפות מים

אופן ההכנה

  • מחממים את המים עם הסוכר ובוחשים עד שהסוכר נמס.
  • לאחר מכן מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים על אש נמוכה.
  • כעת מרכיבים את עוגת הוופלים - את הוופל הראשון מניחים על מגש, מעליו ניצוק 3 כפות מקרם השוקולד ונמרח בעזרת לקקן. ממשיכים כך עד הוופל האחרון.
  • מעל לוופל האחרון ניצוק את כל השוקולד שנישאר לנו, נצפה בצידי העוגה בעזרת לקקן ומפזרים קוקוס לקישוט.
  • מעבירים את עוגת הוופלים למקרר למשך שעתיים וזה הכל.

הערות וטיפים

דפי וופל עגולים - או בשמם האחר עלי וופל (למצוא גם תחת השם בסיס לעוגת וופל), הינם דפי וופל מוכנים לשימוש באפיית עוגות. ניתן להשיג בחנויות המתמחות באפייה או בחנויות למוצרים ממזרח אירופה. בסוג שבמתכון יש 6 יחידות בחבילה אחת - אבל אפשר להשתמש באיזה סוג שאוהבים (דוגמא). 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת וופלים

מאיפה אפשר לקנות את הוופלים?
אפשר לקנות מכל סופר.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת וופלים – מאיה מיסקין

Similar Posts

8 Comments

  1. היי הכנתי ויצא טעים מאוד אבל הם קיבלו מהר לחות ולא נשאר פריך מה אפשר לעשות נגד הלחות?
    תודה❤️❤️

    1. היי רות,
      כשהעוגה התקררה לגמרי, מעבירים אותה לאחסון בכלי אטום (בגודל שמתאים לך, אין נכון או לא נכון) ואפשר אף להוסיף פרוסת לחם כדי שתספוג את הלחות שנותרת בפנים.
      בהצלחה 🙂

    1. היי אורה, דפי וופל עגולים – או בשמם האחר עלי וופל (למצוא גם תחת השם בסיס לעוגת וופל), הינם דפי וופל מוכנים לשימוש באפיית עוגות. ניתן להשיג בחנויות המתמחות באפייה או בחנויות למוצרים ממזרח אירופה. בסוג שבמתכון יש 6 יחידות בחבילה אחת – אבל אפשר להשתמש באיזה סוג שאוהבים (דוגמא). 

  2. לדעתי אף אחד לא הבין על איזה וופלים מדובר חח
    וחבל העוגה נראית מושלמת..
    שיענו לנו מהר שנוכל להכין..

    1. צודקת. מעולם לא נתקלתי בוופלים עגולים. אבל אולי אפשר שכבות ביסקוויטים מושרים במים/ייו/חלב במקום.

      1. היי אילנה, דפי וופל עגולים – או בשמם האחר עלי וופל (למצוא גם תחת השם בסיס לעוגת וופל), הינם דפי וופל מוכנים לשימוש באפיית עוגות. ניתן להשיג בחנויות המתמחות באפייה או בחנויות למוצרים ממזרח אירופה. בסוג שבמתכון יש 6 יחידות בחבילה אחת – אבל אפשר להשתמש באיזה סוג שאוהבים (דוגמא). 

  3. תוכלי לציין בדיוק באיזה ופלים עגולים השתמשת?.,לא נתקלתי בוופלים עגולים.ממש תודה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?