טורטייה ממולאת אבוקדו בסגנון מיוחד
שילוב טעמים מענג במרקפם חלומי
גם בריא, גם קל להכנה, וגם מזין וטעים ברמות. מה צריך יותר מזה לארוחה מפנקת ומהממת במיוחד?!
קבלו מתכון לטורטייה ממולאת אבוקדו עם ירקות בטעם ישר מן החלומות, שמטגנים עד להשחמה מהממת לקבלת פריכות מטריפה מבחוץ עם שילוב טעמים מענג בפנים.
ארוחה קלילה ומאוד פשוטה שתמיד תדאג לשדרג לכם את המצב הרוח ולשים חיוך גדול על הפנים. ביס אחד ולא תצליחו להפסיק לטרוף!
מתכון באדיבות: סיוון כהן אלאלוף
ספר המתכונים של סיוון כהן אלאלוף
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
המצרכים
- 1 בצל סגול (קצוץ)
- 3-4 גבעולים בצל ירוק (קצוץ)
- 2 גמבות (חתוכות לרצועות)
- 3-4 אבוקדו (קצוץ)
- 6 ביצים קשות (חתוכות לרצועות)
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- מטגנים בשמן זית את הבצל סגול קצוץ עד להזהבה קלה.
- מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה ומתבלים במלח ופלפל שחור בלבד.
- ממלאים את הטורטיות וסוגרים.
- מטגנים במחבת עד להשחמה קלה, ומגישים לצד טחינה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: טורטייה ממולאת אבוקדו
אפשר גם לא לטגן? בטח, גם יוצא מעולה! |
אפשר להוסיף ביצה ופירורי לחם? אפשר בהחלט משדרג את המתכון. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
מקסים תודה
מקסים תודה למתכון