| | |

עוגת נוטלה בחושה בקערה אחת

טעם נהדר בכלום עבודה
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
עוגת נוטלה

אם יש עוגה בעולם שפשוט אף אחד לא יכול לסרב לה, זו עוגה של נוטלה עשירה ומתוקה ביותר, וכאשר אפשר להכין בכזו קלות אין סיכוי שמוותרים!

קבלו מתכון לעוגת נטולה בחושה ומשוישת שמכינים בקערה אחת תוך כלום זמן, המקבלת שילוב טעמים עשיר של נוטלה איכותית עם המון שוקולד צ'יפס מעל.

עוגה קלילה והכי קלה להכנה, פשוט תביאו את הקערה ואת המטרפה ותוך 5 דקות הכנה יש לכם תענוג שישאיר אתכם באנחות!

מתכון באדיבות: מלי מאירוב

ספר המתכונים של מלי מאירוב

 

עוגת נוטלה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת נוטלה

עוגת נוטלה בחושה בקערה אחת

טעם נהדר בכלום עבודה
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית אינגליש קייק רחבה (משומנת)

המצרכים

  • 3 ביצים M
  • 1 ¼ כוסות סוכר
  • 1 גביע יוגורט טבעי (3%)
  • ½ כוס חלב (או 3 כפות שמנת חמוצה)
  • ½ כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 ½ כוסות קמח לבן (ועוד כף אחת)
  • 2-4 כפות גדושות נוטלה
  • שוקולד צ'יפס (או קוקוס)

אופן ההכנה

  • בקערה טורפים את הביצים עם כוס ורבע סוכר עד שהסוכר נמס והתערובת התבהרה.
  • מוסיפים את היוגורט עם החלב או שמנת חמוצה, ואז מוסיפים את השמן, אבקת אפייה, קמח לבן ומערבבים לתערובת חלקה.
  • מעבירים לתבנית אינגליש קייק רחבה משומנת, ולוקחים 2-4 כפות נוטלה ומניחים מעל הבלילה ועם סכין יוצרים שיוש.
  • מפזרים מעל שוקולד צ'יפס (לא חובה), ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות מדף שני מלמטה לא טורבו, למשך בערך 45 דקות. בודקים עם קיסם לפני שמוציאים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת נוטלה


שאלות נפוצות: עוגת נוטלה בחושה

אפשר עם מיקסר יד במקום מטרפה?
אפשר בהחלט.
אפשר עם סוכר חום?
כן אבל יוצא פחות מתוק.
מה אפשר במקום היוגורט ושמנת חמוצה?
אפשר כוס שמנת מתוקה אם לפרווה תנסי מיץ תפוזים או מים.

מה חושבים על: עוגת נוטלה בחושה

עוגת נוטלה
פרלה חדד: "יצא טעים תודה רבה!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת נוטלה בחושה בקערה אחת – מלי מאירוב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה לאפות ולבשל עם מלי מאירוב

Similar Posts

12 Comments

    1. היי שרית!
      בטח שאפשר, לא יותר משתי כפות של שברי אגוזים כדי לא להעמיס על הבלילה 🙂

  1. האם אפשר להחליף/ להוריד את היוגורט?
    ואם אני רוצה לעשות את העוגה פרווה מה אפשר במקום החלב?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?