בקערה טורפים את הביצים עם כוס ורבע סוכר עד שהסוכר נמס והתערובת התבהרה.
מוסיפים את היוגורט עם החלב או שמנת חמוצה, ואז מוסיפים את השמן, אבקת אפייה, קמח לבן ומערבבים לתערובת חלקה.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק רחבה משומנת, ולוקחים 2-4 כפות נוטלה ומניחים מעל הבלילה ועם סכין יוצרים שיוש.
מפזרים מעל שוקולד צ'יפס (לא חובה), ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות מדף שני מלמטה לא טורבו, למשך בערך 45 דקות. בודקים עם קיסם לפני שמוציאים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.