עוגיות עבאדי בפריכות מטריפה
נשנוש מושלם בטעם מדהים

אין נשנוש יותר ביתי ומנחם מעוגיות העבאדי המפורסמות שכולנו מכירים ואוהבים, כי לפעמים הפשטות מנצחת!
קבלו מתכון לעוגיות עבאדי נדירות שמכינים מבצק נוח שתמיד מניב תוצאות שיא השלמות עם פריכות מטריפה, וטעם עשיר במיוחד.
עוגיות קלילות והכי פשוטות להכנה שתמיד ידאגו למלא לכם את הצנצנת הריקה שעל השיש בנשנוש מפנק במיוחד!
מתכון באדיבות: אסתר טאטי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 1 כוס בירה
- 1 כוס שמן קנולה
- 1 כוס שומשום
- 1 כף מלח שטוחה (עדיף מלח אטלנטי)
- 3 ½ כוסות קמח
אופן ההכנה
- בקערה שמים את כל המצרכים ביחד, מתחילים בנוזלים עד ליבשים.
- ללוש היטב את הכל עד לקבלת בצק אחיד.
- יוצרים איזה צורה שאוהבים. אם רוצים טבעות יוצרים נחשים קטנים וסוגרים אותם בצורה של עיגולים.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-190 מעלות טורבו עד להזהבה, חצי שעה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות עבאדי
מה היתרון של בירה על פני שמרים? נותנת טעם ומרקם מושלם. |
מה אפשר במקום הבירה? אפשר גם סודה. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגיות עבאדי – אסתר טאטי
לא מורחים ביצה?
אפשר למרוח ביצה ולפזר שומשום. בהצלחה!
מה אפשר במקום בירה לרגישים לגלוטן?
אפשר מי סודה מוגז באותה כמות.
בלי שמרים?
הבירה עושה את העבודה כמו שמרים ואבקת אפייה. אז אין צורך. בתיאבון!
בלי אבקת אפיה?
הבירה עושה את העבודה כמו שמרים ואבקת אפייה. אז אין צורך. בתיאבון!
למי שאין תנור טורבו, כמה זמן אפיה ובאיזה חום?
בירה שחורה או לבנה?
לבנה.
מתכון מעולה ,העוגיות מתחסלות
כהרף עין. לגיוון הוספתי כפית שטוחה של אבקת שום גבישי.
תודה!!!
איזה כיף לשמוע רותה וסחתיין על רעיון השום! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/