מאפינס קישואים קריספיים ומשגעים
טעם מושלם בהכנה קלה

גם דיאטטי וגם משביע? תכירו את המיני פשטידות הכי קלילות וטעימות שיעשו לכם את את היום בפצצה של טעמים!
קבלו מתכון למאפינס קישואים משגעות המשלבות המון ירק מרענן בתוכן, ואפויות לקריספיות מטריפה. והטעם? לא תצליחו להפסיק לזלול.
מנה מהירה וקלה להכנה שתעזור לכם לשמור על הקלוריות מבלי להתפשר על הדברים הטעימים בחיים. ביס אחד ותמצאו את עצמכם מכינים כל יום!
מתכון באדיבות: יאנה משה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבניות מאפינס
המצרכים
- 8 קישואים
- 1-2 גזרים
- 1 בצל (בינוני)
- 1 כוס קמח
- 2 ביצים
- ⅓ כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפייה
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- מגרדים או קוצצים בקוצץ חשמלי את הירקות, ואז מוסיפים את הביצים, קמח ושמן ומערבבים לתערובת ללא גושים עד שלא רואים את הקמח.
- מוסיפים אבקת אפייה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור (לא חובה).
- משמנים תבניות מאפינס וממלאים כשלושת רבע מגובה התבנית (כי הם קצת תופחים ולאחר מכן הגובה יורד)
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות אפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון מאפינס קישואים זה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
האם יש אפשרות להחליף את הקמח הרגיל לקמח שקדים/ קמח חומוס/ קמח עדשים/ קמח שיבולת שועל?
אפשר קמח שיבולת שועל.
קמח לבן הופך אותם לבריא???? איזה קמח צריך להוסיף שזה כן יהיה בריא וטעים?
אפשר להכין עם כמה קמחים, כל עוד מוסיפים את כמות הנוזלים לאט ובהדרגה ודואגים לקבל את אותו מרקם בלילה, קמח שיבולת שועל למשל יוצא טעים.
האם אפשר להחליף את הקמח הרגיל בקמח תופח?
אפשר בהחלט ואז לוותר על אבקת האפייה.
לא סוחטים את הקישואים מכל הנוזלים?
תודה על המתכון.
היי יונה, אפשר בהחלט לסחוט אם כמות הנוזלים ניכרת. בהצלחה!